İstanbul'da feci kaza! Kamyon sitenin bahçesine uçtu

Son dakika haberi: İstanbul’un Başakşehir ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü yol kenarındaki reklam panolarını aşarak bir sitenin bahçesine uçtu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2024 12:37 GÜNCELLEME 30.08.2024 16:55 GÜNCEL
İstanbul'da feci kaza! Kamyon sitenin bahçesine uçtu
İstanbul'da feci kaza! Kamyon sitenin bahçesine uçtu

SON DAKİKA KAZA HABERİ: İstanbul Başakşehir'de sürücüsünün kontrolünden çıkan bir kamyonet, reklam panolarına çarparak yıktıktan sonra MASKO Mobilyacılar Sitesi’nin bahçesine düştü.

Kazada kamyonete sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kurtarıldı. Sürücünün, 5 metre yükseklikten sitenin bahçesine düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 11.30 Sıralarında Başakşehir Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.U. kontrolündeki 34 MAP 18 plakalı kamyonet, cadde üzerinde ilerlediği esnada kontrolden çıkarak yol kenarındaki reklam panosuna çarptı.

5 METRE YÜKSEKLİKTEN UÇTU

Panoya çarpıp yıktıktan sonra sürücü, 5 metre yükseklikten MASKO Mobilyacılar Sitesi’nin bahçesine düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından şoförü sıkıştığı yerden kurtardı. Kamyonetten çıkarılan sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Kaza yeri ve çevresi güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılırken, kamyonetin gün içerisinde vinç yardımıyla bahçeden çıkartılacağı öğrenildi. Sürücünün, sitenin bahçesine düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

“Buraya önlem alınmazsa bu kazalar her sene olacak"

Kazanın olduğu yerde esnaflık yaptığını belirten Sait Semiz, “MASKO'nun 40 senelik esnafıyım burası yüksek bir duvar, yaklaşık 10 metre. Buraya belediyenin ya da karayollarının bir önlem alması lazım. Işıkları geçtikten sonra araçlar süratleniyor gece ve akşam saatlerinde. 15 sene önce burada bir kaza olmuştu içerisinde aile olan bir taksi düşmüştü, ölen olmamıştı. Buraya önlem alınmazsa bu kazalar her sene olacak” diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Cemil 2 hafta önce Şikayet Et
    Turkiyede şoförleri hava atmayi seviyorlar.
    Cevapla
  • vatandas 2 hafta önce Şikayet Et
    uçan kamyon icin henuz erken
    Cevapla
  • Bozkurt 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir daha dikkatli gidin bizim burası başakşehir yol yağışlı insan biraz hızını düşürür yazık değil mi canlariniza
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR