Samsun'da feci kaza: 8 yaralı

Samsun’un Alaçam ilçesinde ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2024 22:05 GÜNCELLEME 31.08.2024 23:32 GÜNCEL
Samsun'da feci kaza: 8 yaralı
Samsun'da feci kaza: 8 yaralı

Kaza, Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Sinop istikametine seyir halinde olan Nuri Y. idaresindeki 34 DA 6680 plakalı hafif ticari araç, Yukarı Elma Kavşağı'na dönüş yapmak için sağ şeritte duran Tülay K.'nin kullandığı 55 ALY 570 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada araç sürücüleri Nuri Y., Tülay K. ve araçlarda yolcu olarak bulunan Yiğit E.K. (15), Aydan K. (24), Elif Y.K.(27), Neriman K. (67), Zeynep Ç. (22), Sündüz Y. (52) ve Özgür İ. (22) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vakim 2 hafta önce Şikayet Et
    Kafadan söyleyim. 34 plakali kural bilmez egoisin tekidir. Makas atmak vs yollara dikkat edin görürsünüz
    Cevapla
  • Tamam 2 hafta önce Şikayet Et
    Bizde gördük Peugeot 307 hatalı
    Cevapla
  • Krim 2 hafta önce Şikayet Et
    Bolu tüneli kilit 31 ağustos 2024
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR