Yargıtay üyelerinden Anıtkabir'e ziyaret

Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez ve Yargıtay üyeleri, 2023-2024 adli yıl açılışı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2024 11:44 GÜNCELLEME 02.09.2024 13:05 GÜNCEL
Yargıtay üyelerinden Anıtkabir'e ziyaret
Yargıtay üyelerinden Anıtkabir'e ziyaret

Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Muhsin Şentürk, Yargıtay Genel Sekreteri Mehmet Fatih Belviranlı ve Yargıtay üyelerinden oluşan heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyüp, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çıktı. Kerkez'in, mozoleye çelenk bırakmasının ardından heyet, saygı duruşunda bulundu. Ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçildi. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Kerkez, şunları yazdı:

"Aziz Atatürk; kurduğunuz Cumhuriyet, hukuk devleti ilkeleri üzerine inşa edilmiştir ve bizler de bu mirasın emanetçileri olarak adaletin tecellisi için var gücümüzle çalışıyoruz. Yargı bağımsızlığını ve tarafsızlığını en üst düzeyde koruyarak, hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını savunmayı sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu olarak bize gösterdiğiniz çağdaş medeniyet seviyesine ulaşma hedefinde, adaletin ışığıyla yolumuza devam edeceğiz. Sizi minnetle, şükranla ve saygıyla anıyoruz. Ruhunuz şad olsun."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir66 2 hafta önce Şikayet Et
    Kanserli hücreleri görüp yok etmek lazım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR