Mersin'de dehşet: Tartıştığı kadınlara kurşun yağdırdı! 2 ölü, 1 yaralı

Mersin'de Tarsus ilçesinde Çetin Gençay (36), tartıştığı kadınlardan Feriye Gözüala (25) tabancayla vurarak öldürdü, Hamiyet G.'yi (25) yaraladı. Gençay, aynı tabanca ile kendi yaşamına da son verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2024 20:39 GÜNCELLEME 09.09.2024 12:35 GÜNCEL
Mersin'de dehşet: Tartıştığı kadınlara kurşun yağdırdı! 2 ölü, 1 yaralı
Mersin'de dehşet: Tartıştığı kadınlara kurşun yağdırdı! 2 ölü, 1 yaralı

Olay, akşam saatlerinde ilçeye Yeni Mahallede meydana geldi.

İddiaya göre, Çetin Gençay, bilinmeyen nedenle Feriye Gözüala ve Hamiyet G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gençay, yanındaki tabancayla iki kadına da ateş etti. 

KADINLARA ATEŞ EDİP, KENDİNİ ÖLDÜRDÜ

Gözüala olay yerinde yaşamını yitirirken Hamiyet G. ise ihbarla gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden uzaklaşan Gençay 100 metre ileride aynı tabanca ile başına ateş ederek, kendi yaşamına da son verdi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

 

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Tuba 1 hafta önce Şikayet Et
    Valla bir kadın olarak kadınların şımarıklığından kendini bi halt zannetmesinden midem bulanıyor artık. Kandınlar narinliği zariflik ve kibarlığı bırakıp kabadayılık çirkeflik taslar oldular. Çok itici gerçekten
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Zaten herkesi salıyorlar böyle şeylere şaşırmıyoruz artık
    Cevapla
  • vatan 1 hafta önce Şikayet Et
    Ekonomik yaşam zorlaştıkça, hayat pahalılığı artıkça insanların psikolojisi bozuluyor, bunalıma giriyor maalesef, Rabbim ülkemizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 hafta önce Şikayet Et
    Geçim sıkıntısından degilde maneviyatsız neslin artmasından kaynaklanıyor olmasın!
    Cevapla
  • Siyonizm=Feminizm 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu gidişle kadınlar zor yoldan da olsa islamın hükmüne boyun eğip evinde olması gerektiğini (çocuklarıyla ve eviyle ilgilenmesi gerektiğini) anlayacak. Allah bir hüküm veriyorsa boşuna değildir.
    Cevapla
  • H.G. 6 gün önce Şikayet Et
    Efendimiz (asm) Hazretleri, kızı Fatıma (ra) ile damadı Ali (ra)’yi evlendirdiği sırada, evin iç işlerini kızı Fatıma’ya, dış işlerini de damadı Ali’ye verirken şu tavsiyede bulunmuştur: "Çeşmeden su getirmek, hamur yoğurup ekmek yapmak, evin temizliğini yapıp iç işlerini düzenlemek Fatıma’ya aittir. Dış işleri de Ali’nin sorumluluğundadır!.."
    Cevapla
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Kadın örtünür ve dışarı çıkabilir. Sosyal hayata katılabilir, kadının yeri evdir derseniz bunun için kaynak göstermeniz gerekir.
    Cevapla
  • vatan millet 1 hafta önce Şikayet Et
    Egitim sart,tartismanin silahla oldugunu yeni duydum. Allahim sonumuzu hayir etsin,Insanlarin cogu azmis,seytani bile sollamislar. Yaziklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR