Emine Erdoğan'dan 'Narin' mesajı

Emine Erdoğan, "Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı. Narin’i hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2024 19:25 GÜNCELLEME 08.09.2024 19:25 GÜNCEL
Emine Erdoğan'dan 'Narin' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Narin' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bugün cansız bedeni bulunan Narin Güran'ı hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ettiğini belirtti.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sabah acı haberini aldığımız Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı. Narin’i hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    çözüm idam
    Cevapla
  • Hasan 1 hafta önce Şikayet Et
    Böyle acimasiz kişiler direk idam edilmeli.Alkah belani versin ,hiç acimadinmi şu sabiye.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Adalet adalet diyip duruyorsunuz nedir sizin adaletiniz katilleri içeride beslemek mi siz ALLAHTAN daha mı merhametlisiniz anlamıyormusunuz şeriat olmadan dünyada nizam ve hak olmaz.........
    Cevapla
  • dexonnosuiyexin 1 hafta önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz. Tayyip o kadar delikanlıysa şeriatı getirsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR