Tartıştığı arkadaşını öldüresiye dövüp bıçaklayarak öldürdü

Adana’da bir seyyar dönerci, tartıştığı arkadaşı tarafından öldüresiye darp edilip bıçaklanarak öldürüldü. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2024 04:06 GÜNCELLEME 10.09.2024 10:04 GÜNCEL
Tartıştığı arkadaşını öldüresiye dövüp bıçaklayarak öldürdü
Tartıştığı arkadaşını öldüresiye dövüp bıçaklayarak öldürdü

Olay, Sarıçam ilçesi Çarkıpare Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, seyyar dönerci Ozan Alpay (27), tezgahında çalıştığı sırada yanına gelen arkadaşı Gökhan B. (31) ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında her iki taraf birbirine küfür edince kavga çıktı. Kavga sırasında Alpay'ı öldüresiye darp eden Gökhan B., ardından göğsünden bıçaklayarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ozan Alpay’ı Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Alpay, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüpheliyi evine yapılan operasyonla yakaladı.

"ALKOLLÜYDÜM"

Emniyetteki sorgusunda şüpheli Gökhan B.'nin “Alkollüydüm, kavga ettik. Küfürleşince bir anlık öfke ile bıçağı sapladım” dediği öne sürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • HÜSEYİN 6 gün önce Şikayet Et
    Millet cinnet geçiriyor. Rabbim bizi bu manyaklardan korusun
    Cevapla
  • veli 6 gün önce Şikayet Et
    alkollüydüm dedi yani ülkemize göre kutsal ruh içimdeydi demek istedi ceza alacagını sanmıyorum. alkollu olan üst sınıf sayılıyor herhalde ceza aldıklarını görmedim.
    Cevapla
  • emine 1 hafta önce Şikayet Et
    alkol ikiye katlaması lazım cezayı. muz cumhuriyetinde alkollü ise salın gitsin hele ki 18 sabıkası varsa zaten bırakın gitsin. bunlar bize az bile allah varken sarhoşların yasasını kullanırsak,
    Cevapla
  • Ankara Davut 1 hafta önce Şikayet Et
    Tutuklayın, sonra da 1-2 yılda çıksın dışarıya başkalarını öldürmeye.. Aman idam etmeyin, öldürenleri ödüllendirin. Yazık vallahi çok yazık..
    Cevapla
  • mikado 1 hafta önce Şikayet Et
    bu kadar özgürlük bize fazla.. getirin idamı , getirin kısas ı bakın nasıl azalıyor şiddet olayları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR