Hulusi Akar'dan kendisini hedef alanlara ders gibi cevap

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, eğitimle alakalı sözlerini çarpıtan ve hedef alanlara tepki gösterdi. Akar, "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 06:43 GÜNCELLEME 12.09.2024 06:43 GÜNCEL
Hulusi Akar'dan kendisini hedef alanlara ders gibi cevap
Hulusi Akar'dan kendisini hedef alanlara ders gibi cevap

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'ın eğitimle ilgili sözleri gündem oldu. Eğitimin amacının Allah korkusu ve kuldan utanma olduğunu belirten Akar, "4-12 yaş arasındaki çocuklara Allah korkusu, kuldan utanma, vatan, millet ve bayrak sevgisinin aşılanması gerektiğini, bu değerlerin verilmemesi durumunda ise ateistle mi, deistle mi, LGBT ile mi uğraşacaksınız" ifadelerini kullandı.

"ALLAH'TAN KORKMAYANLARA SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ YOK!"

Akar'ın, bazı çevreleri rahatsız eden sözleri sosyal medyada çarpıtıldı. Yapılan yorumlar sonrası yeni paylaşım yapan Akar, "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerine yer verdi.

 

KAYNAK : HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 177 TÜMÜ
  • İslam Sancağı 5 gün önce Şikayet Et
    Avrupa birliği uyum yasları acil terk edilsin, AB uyum yasaları içerideki Sabetay-Ermeni-Rum dönmelerini Türklere karşı kudurtuyor, diledikleri gibi Müslümanlara saldırıyorlar, AB uyum yasaları Türkiye'yi maddi manevi her koldan işgal yasalarıdır. UYANIN !!!
    Cevapla
  • hhüseyin 5 gün önce Şikayet Et
    Söylediklerinin bir kelimesini dahi kabul etmeyen bizden değildir. Ne demiş ki adam Allah aşkına. Bu ülkenin değerlerini kabul etmeyenlere sesleniyorum. Hemen defolun gidin.
    Cevapla
  • Ömer 5 gün önce Şikayet Et
    Hulusi Akar sonuna kadar haklıdır. Kuduranlar beter olun.
    Cevapla
  • MaKuS 5 gün önce Şikayet Et
    Sn. Akar medar-ı iftiharımız , yaşayan efsanemizdir . Üzenlerin boynu altında kalsın .
    Cevapla
  • Yani 5 gün önce Şikayet Et
    Sağolun paşam teşekkür.. ülkemiz adına vermiş olduğunuz mücadele ve geleceğimizi kurtaracak görüşlerinizi için.. Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz bizim kültürümüz.. kültürümüzü kaybettik mi? Sonu nice olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR