Ahu Tuğba'nın cenazesi neden gelmedi? Kızından açıklama

Miami'deki evinde yaşama veda eden Ahu Tuğba'nın cenazesi, bir türlü Türkiye'ye getirilemedi. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla duruma tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 22:43 GÜNCELLEME 12.09.2024 23:11 GÜNCEL
Ahu Tuğba'nın cenazesi neden gelmedi? Kızından açıklama
Ahu Tuğba'nın cenazesi neden gelmedi? Kızından açıklama

80'li ve 90'lı yıllarda Yeşilçam'da fırtınalar estiren Ahu Tuğba (69), 1 Eylül'de Miami'de hayatını kaybetti. Bir süredir ileri seviye astım hastalığıyla mücadele eden sanatçının, vefat ettiği sırada kızı Anjelik Calvin'in de evde olduğu öğrenildi. Annesinin hayata gözlerini yummasından sonra Anjelik, polisleri eve çağırdı.

Usta oyuncunun ölüm haberini duyuran Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba'nın cenazesinin Miami'den İstanbul'a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçildiğini açıkladı.

KIZI AÇIKLAMA YAPTI: ANNEMİ BURADA TUTUYORLAR

Ancak ünlü ismin cenazesi, geçen 11 günün ardından Türkiye'ye getirilemedi. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla duruma tepki gösterdi:

Cenaze evine gittim. Annemi burada tutuyorlar. Müfettiş, yani sorumlu kişi tam bir iblis. Yüzüne de söyledim. Ne desek bir bahane buluyor, 'Onun medikal geçmişi var' diyor; inatla bedenine otopsi yapmıyor. Ofisten bu adam sorumlu. Lanet ve tam bir pislik, ne kadar yalvarsam da otopsi yapmıyor. Ben annem için 'Benimle konuşup uyudu, Allah için otopsi istiyorum' diyorum. Bu adam hâlâ ölüm raporu verecek! Cuma günü Amerikan pasaportu için randevu alındı. Allah'ın izniyle cenazesi buz gibi morgdan çıkarılıp toprağa verilecek. Bu şahıs Allah'sız. Yüzüne de iblis olduğunu söyledim. Allah büyüktür.

ANJELİK'TEN YENİ PAYLAŞIM GELDİ

Tuğba'nın kızı Anjelik, daha sonra sosyal medyadan duygusal bir mesaj yayınladı.

"Anne Allah şahit, çekmeceyi şimdi açtım. 4 senedir hep yalvardım Allah yalvarmanı bekliyor. Ezbere olmaz düzenli okuuu okuuu, ben sana niyet ettiğim kitabı buldum! Sevindim ve açtım, içinde resmimi koymuşsun"

Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı!Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı!

Nuri Alço'dan Ahu Tuğba açıklaması! 'Cenaze bir haftadan önce gelmez'Nuri Alço'dan Ahu Tuğba açıklaması! 'Cenaze bir haftadan önce gelmez'

Ahu Tuğba’nın cenazesi hakkında yeni açıklama!Ahu Tuğba’nın cenazesi hakkında yeni açıklama!

Ahu Tuğba'nın kızı, annesini ölü bulduğu anları anlattıAhu Tuğba'nın kızı, annesini ölü bulduğu anları anlattı

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Fettah Adıgüzel 4 gün önce Şikayet Et
    Abd’den merhamet beklemek deveye Hendek atlatmaya benziyor, dünyanın en barbar en vahşi en gaddar topluluğu SiyonİTleri ve Amerikalılardır
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 4 gün önce Şikayet Et
    gelmediğine sevindikmi evet
    Cevapla
  • kızıl kurt 4 gün önce Şikayet Et
    Bizim çağdaş laikler ABD ve Batı için ölüyorlar çocuklarını ABD'de dünyaya getiriyorlar ama bir cenazeni bile alamıyorsun bu alçaklara ne diye hayran oluyorsunuz Allah akıl fikir versin amin
    Cevapla
  • 6565 4 gün önce Şikayet Et
    Çağdaş batı ve abd bizim 80'li, 90'lı yıllarımızı tatbik ediyorlar! Eski Türkiye'niz ! der gibi cenazeyi vermiyorlar!
    Cevapla
  • Yusuf 4 gün önce Şikayet Et
    Yaşarken müslümana ellerinden gelen zulmü yaparlar. Ölürken hatırlarlar.
    Cevapla
  • Ahim Var 4 gün önce Şikayet Et
    Gevur Eciri diye bir kavram duydunuz mu? Medeniyet dediginiz, güzel kültürümüzü birakip özendiginiz BATI tam manasiyla böyle bir sey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR