Narin cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Kız öldü mü?

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in ölümüne ilişkin soruşturma devam ederken cinayetin düğümünü çözecek bir ses kaydı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2024 11:19 GÜNCELLEME 13.09.2024 11:41 GÜNCEL
Narin cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Kız öldü mü?
Narin cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Kız öldü mü?

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında anne ve ağabeyinin de bulunduğu 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"CİNAYETİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ"

Narin'in katledilişine ilişkin soruşturma sürerken cinayetin sırrını çözecek bir ses kaydı dosyaya girdi.  Şu anda tutuklamaya sevk edilen sanıklardan birinin ses kaydı dosyaya girdi. Tutuklamaya sevk edilen 8 kişi var.

"NARİN KAYBOLDUKTAN SONRA TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

Bu kişiler arasında Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy var. Salim Güran'la Ramazan Atasoy Narin kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yaptı. O kayıtlar ortaya çıktı. O ses kayıtlarında amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy'a 'Ramazan kız öldü mü?' dediği duyuldu.

Son dakika: Narin cinayetinde anne ve ağabey dahil 8 kişi tutuklandı!Son dakika: Narin cinayetinde anne ve ağabey dahil 8 kişi tutuklandı!

"NARİN'İN SAĞ TESLİM EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKIYOR"

Bu ses kayıtlarından Narin'in Ramazan Atasoy'a sağ teslim edildiği ortaya çıkıyor. Aynı zamanda itirafçı Nevzat Bahtiyar ile Ramazan Atasoy'un birlikte olduğu gerçeği de ortaya çıkıyor."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 134 TÜMÜ
  • Vatandaş Nur 1 gün önce Şikayet Et
    Uyuşturucu yine bi aileyi yok etti.. Allah sabır versin. Amin.. bu tezgahı kuran kişilerin babasının düşmanida olabilir??? Cinayet günü baba evde niye yoktu?? Adamin olaydan haberi yokken, Bilerek mi uzaklaştırdilar ..??? ( baba Kızı koruyamasın diye)
    Cevapla
  • Vatandaş Nur 1 gün önce Şikayet Et
    Amaç ne ? Hangi sebepten öldürmüş? Gıcık mi almış kızdan? Açıklayıcı sebeb yok ortada.... abisi uyuşturucu yüzünden mi boğmuş kızı? Yani..
    Cevapla
  • Vatandaş Nur 1 gün önce Şikayet Et
    Köyün huzuru MUHTARDAN sorulur .. ken.. ne olmuş!? Şehrin huzuru belediyelerden sorulur.. polisten. Jandarma köye hizmet eder... ne jandarma ne muhtar var huzur saglayacak..... bu nasıl bir köy. BURASI FRANSA DEĞİL fantastikKORKU FİLMİ YAŞAYALIM... TÜRKİYE TÜRKİYE!!!!!!
    Cevapla
  • MSELİM 3 gün önce Şikayet Et
    yeşil olsaydı bir saatte çözerdi
    Cevapla
  • Vatandaş. 4 gün önce Şikayet Et
    Savcılar. Canilere sanki bayram şekerini nasıl döktünüz yumuşak sorularla ifade alıyorlar. Herşey ortada ve her şeyi biliyorsunuz. Zalime merhamet edilmez. Alın idam sehpasına . Daha bitmeden bebek öldürme vakası yaşandı. Nasıl bir kanunla yaşıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR