THY açıkladı: 440 kişi kara listede

Uçuş güvenliğinin öncelikleri olduğunu ifade eden Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, bu zamana kadar 440 kişinin kara listeye alındığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 07:32 GÜNCELLEME 16.09.2024 08:01 GÜNCEL
THY açıkladı: 440 kişi kara listede
THY açıkladı: 440 kişi kara listede

Dün İstanbul-Londra seferini yapan THY uçağının seferi öncesi kabin ekibine hakaret eden yolcu havayolu şirketi tarafından kara listeye alınarak uçuşlardan men edilmişti.

Uçuş güvenliğinin öncelikleri olduğunu ifade eden THY Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Uçuş güvenliğini tehdit eden, ekiplerimize sözlü ve fiili saldırıda bulunanları prosedür gereği süreli veya süresiz uçuştan men listesine alıyor ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu şekilde listede 440 kişi bulunuyor." 

KAYNAK : DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Thy bitmiş ve yozlaşmış
    Cevapla
  • Aynen 2 gün önce Şikayet Et
    Birzamanlar belediye otobüslerinde aynısını yapıyorlardı bunların ar damarı yırtılmış belediye CHP ye geçtiyse sütliman çok saygılı kesildiler şimdi hedefe türkhava yollarını koydular milletin kazancına göz diken ülkenin geleceğini düşünmeyen sadece kendilerini düşünen bir takım eşkiya bunlar kasıtlı yaparak yıpratma peşindeler uçak havada hata kabul etmez süresiz menedilmeliler
    Cevapla
  • cezo 2 gün önce Şikayet Et
    Acaba yurt dışında da bu haltı yiyebilirmiydi?
    Cevapla
  • Kazık yiyen 2 gün önce Şikayet Et
    Y.H.Y yediğim kazığı hiç unutamıyorum. Babam rahatsızdı İstanbuldayım ağrı iline kardeşimle birlikte bilet aldım. Chekkın işlemi için arama noktasına ruhsatlı silahımı teslim etmek için görevlilerin gevşekliğinden uçağa zamanında irda olduğum halde uçağa bindirmediker. Yeniden bilet aldırdılar Anadolu jetten Erzurum iline gidip oradan ağrı iline otobüsle gitmek zorunda kaldık.
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Kara Listeye alınanlar THY ile yolculuk yaptırılmasın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR