FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasına operasyon!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Emniyet yapılanmasına yönelik toplam 41 şüphelinin Ankara merkezli 19 ilde gözaltına alınmalarına karar verildi. Şüphelilerden 29'u gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 08:40 GÜNCELLEME 17.09.2024 10:15 GÜNCEL
FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasına operasyon!
FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasına operasyon!

SON DAKİKA HABERİ: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmalar kapsamında; FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Emniyet Genel Müdürlüğünü hedef alarak içerisinde yuvalanma, eleman kazanma, Emniyet personelini örgütün kendi içerisinde oluşturduğu sisteme göre kodlama ve kazanılan elemanların örgütsel bağlılık durumlarını takip ederek kaydetme faaliyetleri doğrultusunda, örgüt tarafından ‘mahrem imam’ olarak görevlendirilen, 6’sı halen çeşitli kamu kurum veya kuruluşlarında aktif olarak çalışan kamu personeli olmak üzere ‘Emniyet Mahrem Sorumlusu’ 36, HTS analiz çalışmaları ile içerik çözümleme çalışmaları sonucu düzenlenen raporlara göre başkaları adına kayıtlı GSM hatları üzerinden FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün gizli haberleşme aracı olan Bylock kullandıkları tespit edilen 5 olmak üzere toplam 41 şüphelinin 17 Eylül 2024 tarihinden itibaren Ankara merkezli 19 ilde eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

29 FETÖ'CÜ GÖZALTINDA  

Şu ana kadar şüphelilerin 29’u yakalanarak gözaltına alındı.

Diğer şüphelilerin yakalanmasına ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemlere Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince devam edildiği bildirildi.

 

KAYNAK : İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    M. S. B üniversitesi ne alınanlar iyice araştırılmalı
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    İftiracı itler yüzünden yaftalananların , mağdur olanların çektiği sıkıntıların hem dünyada hem ahirette bu itlere çektirilmesi (iftiracı itler) en büyük dileğim. Kendilerine olan oldu bari başkalarının hayatını mahvedelim düşüncesi ile çok iftira atıyorlar.
    Cevapla
  • Ahmed 1 gün önce Şikayet Et
    Emniyet ve adliyeler de bi temizlense.
    Cevapla
  • Kığılı 1 gün önce Şikayet Et
    Kimmiş bu fetücüler isimlerini açıklansında bilelim
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Fetöcüleri mahkeme kapılarında, meydanlarında asılmadığı dürece bu böyle devam eder. Bu vatan hainleri ve benzerleri için mutlaka İDAM getirilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR