Narin Güran cinayeti! Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama gerçekleştirildi. Ekipler, arama çalışmalarının ardından evden ayrıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 21:07 GÜNCELLEME 17.09.2024 21:07 GÜNCEL
Narin Güran cinayeti! Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı
Narin Güran cinayeti! Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında 10 Eylül'de tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın Tavşantepe Mahallesi'ndeki evinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince arama yapıldı.

Ekipler, arama çalışmalarının ardından evden ayrıldı.

ZANLIDAN İTİRAF

Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar jandarmadaki ifadesinde amca Salim Güran'ın kendisinden, küçük çocuğun cansız bedenini 200 bin lira karşılığında dereye bırakmasını istediğini öne sürmüş ve adliyeye sevk edilmişti.

Çıkarıldığı sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde amca Salim Güran'ın "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm." şeklinde kendisini tehdit ettiğini iddia eden Bahtiyar, "Çocuğu kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklanmıştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Nokta 1 gün önce Şikayet Et
    Benim düşüncem abiye olayı yıkıp yaşı küçük diye az ceza almasını sağlamak. Demek ki önceden planlanmış. : muhtarın arabasında DNA, Nevzat ne alaka dedikleri doğru olsa... Annenin ağıdı resmen ifade. Nasıl bir hiyerarşi kardeşim kimse konuşmuyor. İnsanın kedisi kaybolsa hüngür hüngür ağlıyor. Çocuk ölmüş gitmiş kadın konuşmuyor...!!!
    Cevapla
  • Abdullah bedir 1 gün önce Şikayet Et
    biraz erken olmamış mı bu arama?
    Cevapla
  • ammar 1 gün önce Şikayet Et
    Bence Herkes bol keseden atıyor.milletin çoluğu çocuğu var nasıl konuşsun. OLAY BASİT Her yerde yaptığı gibi PKK bize oy vermezseniz diye cinayet işliyor AMCA HDP li NARİN ailesi değil Millet konuşamıyor çünkü 5 çocuğu daha var. BUNLAR BÖYLE VAHŞİ MERHAMETSİZ
    Cevapla
  • hamza 1 gün önce Şikayet Et
    devleti oyuncak gibi parmaklarında oynatıyorlar
    Cevapla
  • …. 1 gün önce Şikayet Et
    Artık Diyarbakır polisinden,savcısından,askerinden de şüpheleniyorum. Böyle saçmalık olmaz. Git gel bırak bir daha tutukla…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR