Tokat'ta şarj aleti patladı! Dehşeti yaşadılar

Tokat’ın Turhal ilçesinde telefon şarj aletinin patlaması nedeniyle iki katlı evde çıkan yangında ev sahibi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 18:29 GÜNCELLEME 18.09.2024 18:29 GÜNCEL
Tokat'ta şarj aleti patladı! Dehşeti yaşadılar
Tokat'ta şarj aleti patladı! Dehşeti yaşadılar

Turhal ilçesi Fatih Mahallesi’nde Dursun ve Fadime Dönmez çiftine ait evde saat 16.00 sıralarında prize takılı olan şarj aletinin patlaması nedeniyle yangın çıktı. Eve girip yangını söndürmeye çalışan Fadime Dönmez’in elinde ve yüzünde yanıklar oluştu. Dönmez alevlerin büyümesi üzerine evden çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine Turhal Belediyesi itfaiyesi sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Fadime Dönmez, çağırılan ambulansla Turhal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Evde zarar meydana geldi. 

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Abdullah 1 gün önce Şikayet Et
    İsrailin sinyalinden olmustur Aynı frekansta olabilir
    Cevapla
  • Das 1 gün önce Şikayet Et
    Sarz aletin üreten sirkete öldürmeye teşebbüs den dava acilmali üreten şirket tazminat ödetilmeli resmen bomba üretiyorlar sivilleri ayni anda katletmek icin akilli telefon deyil bomba üretmiş alcak insanlat
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR