Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!

Lübnan'da yaşanan telsiz ve çağrı cihazı patlamalarının ardından, siber güvenlik ve haberleşme güvenliğinin önemi ortaya çıktı. ASELSAN ise geliştirdiği yerli ve milli el telsizi "ARTCOM 5433 V/UHF-P"unun görsellerini paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 19:03 GÜNCELLEME 19.09.2024 09:36 GÜNCEL
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!

Lübnan'da çağrı cihazlarının patlamasından sonra güvenli haberleşme altyapısının zayıf olduğu durumlarda iletişim kanallarının manipüle edilebileceğini ve güvenlik açığı oluşturabileceğini gösterdi.

ASELSAN'DAN DİKKAT ÇEKEN TELSİZ PAYLAŞIMI

Türkiye, haberleşme gibi kritik bir altyapının güvenliğini sağlamak için çeşitli karşı önlemler geliştirmeye devam ederken Lübnan'daki patlamadan sonra ASELSAN'dan dikkat çeken  yerli ve milli el telsizi paylaşımı geldi. 

Lübnan'da art arda yaşanan çağrı cihazı patlamalarının ardından ASELSAN, geliştirdiği yerli ve milli el telsizi "ARTCOM 5433 V/UHF-P"unun görsellerini paylaştı. Paylaşımda "akıllı telefonların yeteneklerini, baz istasyonu kullanmadan sağlayabiliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 262 TÜMÜ
  • Aydın TOLUNAY 3 saat önce Şikayet Et
    Aselsan bizim gururumuz, baş tacımız
    Cevapla
  • Almayın sakın 3 saat önce Şikayet Et
    Amerikadan cihaz alınmaz. Patlayıcı yüklü.
    Cevapla
  • Cerrah 3 saat önce Şikayet Et
    ASELSAN iPhone u samsung u ve google ı devir, çalış yeni akıllı telefon yap yazılım yap togg gibi sıraya gireriz Allahın izniyle
    Cevapla
  • ReTTo 4 saat önce Şikayet Et
    Heykel şeklinde olursa chpliler ses çıkarmaz aksi halde rakıyı 140 lira olacakşekilde tasarlarız haa
    Cevapla
  • Bozkurt 4 saat önce Şikayet Et
    Aselsanin telefon çıkarma zamanı gelmedimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR