Bursa'da feci kaza

Bursa'da, kontrolden çıkan hafif ticari araç yön levhası direğine çarparak alev aldı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, araç ise kullanılamaz hale geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2024 08:08 GÜNCELLEME 22.09.2024 08:08 GÜNCEL
Bursa'da feci kaza
Bursa'da feci kaza

Kaza, saat 03.00 sıralarında Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde meydana geldi. İzmir Yolu Caddesi üzerinde seyir halinde olan H.E.D.(25) yönetimindeki 16 YBG 29 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yön levhası direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle alev alan hafif ticari araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü, yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası hafif ticari araç kullanılamaz hale gelirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR