Babasını baltayla parçalara bölüp ormanda yaktı!

Edirne'de babasını tabancayla öldürdükten sonra evin banyosunda baltayla parçalara bölen, ardından cesedi ormanda yakıp dere kenarına atan cani evlat, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2024 23:48 GÜNCELLEME 22.09.2024 23:48 GÜNCEL
Babasını baltayla parçalara bölüp ormanda yaktı!
Babasını baltayla parçalara bölüp ormanda yaktı!

İddialara göre, Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde yaşayan Şerif Yalçın (58), oğlu Canberk Yalçın (27) tarafından canice katledildi.

Babasını evde tabancayla vurarak öldürdükten sonra banyoda baltayla cesedi parçalara bölen ve ormanda yakıp, ardından dere yatağına atan cani evlat, daha sonra eve geri döndü.

İlerleyen saatlerde Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nı arayarak babasının kaybolduğu ihbarında bulunan Yalçın, gelen ekiplere eşlik ederek babasını arama çalışmalarına katıldı.

Babasının cesedini attığı dere kenarı yerine jandarma ekiplerinden farklı bölgelerde ve mezarlık çevresinde arama yapmalarını isteyen Yalçın'ın şüpheli tavırları jandarmanın dikkatinden kaçmadı.

Jandarma ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar neticesinde cani evlat gözaltına alınarak, Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Şerif Yalçın'ın cesedi ise dere kenarında bulundu. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibinin ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından ceset, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan Canberk Yalçın, Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, cezaevine gönderildi. Adliyede ifadesine başvurulan katil zanlısının eşi Gözde Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK : İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR