Bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü astsubay öldü

Denizli'nin Buldan ilçesinde yol kenarındaki bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü Piyade Astsubay Ümit Yeşildağ (35), hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2024 13:50 GÜNCELLEME 23.09.2024 13:50 GÜNCEL
Bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü astsubay öldü
Bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü astsubay öldü

Kaza, saat 02.00 sıralarında Dört Eylül Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Akçeşme mevkisinde meydana geldi. Piyade Astsubay Ümit Yeşildağ, kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Buldan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yeşildağ, kurtarılamadı.

Yeşildağ'ın görev yaptığı İstanbul'dan memleketi Denizli'nin Buldan ilçesine izne geldiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR