Ankara’da polise silahlı saldırı: 1 öü, 1 yaralı

Ankara'da, hakkında aranma kaydı olan iki şahıs, 'dur' ihtarına uymadıkları polis ekiplerine silahla saldırdı. Polislerin de savunma amaçlı açılan ateşe karşılık vermesi üzerine saldırganlardan biri ölürken, diğeri yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2024 16:53 GÜNCELLEME 24.09.2024 16:53 GÜNCEL
Ankara’da polise silahlı saldırı: 1 öü, 1 yaralı
Ankara’da polise silahlı saldırı: 1 öü, 1 yaralı

Olay, gece saatlerinde Altındağ’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, devriye görevini icra eden ilçe emniyet polisleri F.C.Ö. ile H.S., o esnada aranması bulunan M.E. ile S.K.’yi gördü ve içerisinde bulundukları araçtan inmesi için ikaz etti.

Dur ihtarına uymayan şüpheliler, polislere silahla ateş etmeye başladı. Açılan ateşe kendilerini savunmak için karşılık veren polislerden kaçan saldırganlar araçla olay yerinden ayrıldı. Arabada bulunan dört kişiyi yakalamak için harekete geçen ekipler, park halinde buldukları otomobilde bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDININ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Çatışma sırasında yaralanan ve hastaneye götürüldüğü öğrenilen S.K.’nin hayatını kaybettiği ve hakkında 12 suç kaydı olduğu öğrenildi. Hafif yaralı M.E.’nin ise 19 suç kaydının bulunduğu, tedavisinin ardından gözaltına alındığı aktarıldı. Diğer iki şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği olayda, polis memuru F.C.Ö. ile H.S.’nin ise ifadesine başvurulduğu belirtildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    vurun gitsin
    Cevapla
  • Aslan 52 2 saat önce Şikayet Et
    keşke kaçanların ikisi geberseydi
    Cevapla
  • misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Elinize sağlık yiğitlerim
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    O polislerin alnından öpüyorum, dur ihtarı na uymayanın suçu vardır polis gereğini yapmış
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    işte böyle kim ateş açarsa yada kaçarsa polis onu aşşağı indirecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR