Sadakataşı Lübnan’a acil yardım ulaştırdı

İsrail’in saldırılar gerçekleştirdiği Lübnan’da yüzbinlerce insan ülkenin kuzeyine göç etti. Evlerini terk eden Lübnan halkına Sadakataşı Derneği tarafından acil yardım ulaştırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 13:23 GÜNCELLEME 25.09.2024 13:23 GÜNCEL
Sadakataşı Lübnan’a acil yardım ulaştırdı
Sadakataşı Lübnan’a acil yardım ulaştırdı

Sadakataşı Lübnan’da yaşanan savaş nedeniyle evlerinden göç eden Lübnanlı ailelere acil yardım çalışmaları kapsamında gıda kolisi, battaniye ve yatak dağıtımı gerçekleştirdi.

İsrail’in Lübnan’a gerçekleştirdiği saldırılarda 600’den fazla insan hayatını kaybederken binlerce insan yaralandı. Güney Lübnan’dan yüzbinlerce insan ülkenin kuzeyine göç etti. Ülkede yaşanan ekonomik kriz ve savaş nedeniyle milyonlarca Lübnanlı acil yardım bekliyor. Sadakataşı Derneği bölgeye geçtiğimiz ağustos ayından itibaren acil yardım ulaştırıyor.

500 AİLEYE ACİL YARDIM

İsrail’in saldırıları sonrasında ülkenin kuzeyine göç eden 500 Lübnanlı aileye Sadakataşı tarafından yatak, battaniye ve gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirildi. Dernek, bölgeye önümüzdeki günlerde acil yardım ulaştırmayı sürdürecek.

Destek olmak için;  

Sadakataşı Derneği’nin Lübnan için başlattığı acil yardım çalışmalarına destek olmak için LÜBNAN yazıp 2989’a sms atarak 50 TL destek olabilirsiniz. Derneğin hesap numaralarına ulaşmak için www.sadakatasi.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi için 0216 614 04 61 numaralı telefon üzerinden dernek yetkilileriyle görüşebilirsiniz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR