Beşiktaş'ta 5 aracın karıştığı zincirleme kaza

Beşiktaş'ta, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, 5 aracın karıştığı zincirleme kazaya neden oldu. Kazada yaralanan olmazken, kaza sonrası taraflar arasında çıkan kavga kameralara yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 06:21 GÜNCELLEME 28.09.2024 12:04 GÜNCEL
Beşiktaş'ta 5 aracın karıştığı zincirleme kaza
Beşiktaş'ta 5 aracın karıştığı zincirleme kaza

Kaza, saat 03.30 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 BNC 382 plakalı otomobil kontrolden çıkarak, seyir halindeki 34 TAZ 23 plakalı taksiye ve 34 GBU 314 plakalı bir başka taksiye çarptı.

Savrulan otomobil hızını alamayarak, park halindeki 2 araca daha vurarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TARAFLAR ARASINDA ÇIKAN KAVGA KAMERADA

Polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı sırada, kazaya neden olan sürücü ve arkadaşları ile park halindeki araçların sahipleri arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polis, olaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Meydana gelen zincirleme kazada ölü ve yaralı bulunmazken, 5 araçta büyük hasar oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırılırken polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Isi 1 saat önce Şikayet Et
    Nerde görüntüler?
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    İçip içip kaza yapmışlar
    Cevapla
  • Asım 4 saat önce Şikayet Et
    Hıyarlık, sürat vs.
    Cevapla
  • Türk 5 saat önce Şikayet Et
    Hakimiyeti kaybetmek nedemek,ya alkollü ya hızlı yada ehliyeti yok
    Cevapla
  • Dayı 4 saat önce Şikayet Et
    Zaten hep suçlu hızlı gidenlerde kazaya sebebiyet verenlerde değil
    Cevapla
  • Beşer 5 saat önce Şikayet Et
    Yeyin birbirinizi adı millet, Türklüğün eseri kalmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR