İki ilde orman yangını: Müdahale sürüyor!

Uşak'ın Banaz ilçesinde başlayan orman yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Öte yandan Manisa'nın Alaşehir ilçesinde çıkan orman yangınına da müdahale devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 16:53 GÜNCELLEME 29.09.2024 17:09 GÜNCEL
İki ilde orman yangını: Müdahale sürüyor!
İki ilde orman yangını: Müdahale sürüyor!

SON DAKİKA YANGIN HABERİ: İki ilde çıkan orman yangınına müdahaleler sürüyor...

Edinilen bilgilere göre, Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Karaköse köyü yakınlarında ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arazöz itfaiye aracı, iş makinesi ve helikopter sevk edildi.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

MANİSA'DA ORMAN YANGINI

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Serinyayla Mahallesinde saat 14.40'ta çıkan orman yangınına 15 dakika içinde ekipler tarafından müdahale edilmeye başlandı.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 6 uçak, 3 helikopter, 30 arazöz, 9 su ikmal, 5 dozer ve 8 yer ekibi ile yangını en kısa sürede kontrol altına alabilmek için müdahalenin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Aslan 52 4 saat önce Şikayet Et
    Bu yangınlar bilinçli şekilde çıkartılıyor..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR