Valilikler peş peşe duyurdu: Üç ilde eğitime hava engeli!

Son dakika haberi... Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'da okullar olumsuz hava koşulları nedeniyle bir gün tatil edildi. Belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 09:43 GÜNCELLEME 01.10.2024 09:47 GÜNCEL
Valilikler peş peşe duyurdu: Üç ilde eğitime hava engeli!
Valilikler peş peşe duyurdu: Üç ilde eğitime hava engeli!

SON DAKİKA HABERİ: Olumsuz hava koşulları nedeniyle Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'da okullar bir gün tatil edildi. Belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacak.

Zonguldak Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1  Ekim Salı günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. 

20 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Hava durumu20 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Hava durumu

Bartın Valiliğinin sosyal medya hesabından da "İlimiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 1 Ekim 2024 Salı günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir."  paylaşımı yapıldı. 

Kastamonu Valiliği de sosyal medya hesabından da, "Meteorolojik verilere göre ilimiz genelindeki olumsuz hava şartları göz önüne alınarak 01.10.2024 salı günü il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim- öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." denildi.

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR