Narin Güran cinayetiyle ilgili Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması!

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayetiyle ilgili, "Sürecin çok fazla uzayacağını düşünmüyorum. Soruşturma sürecinin sonuna geldik." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 14:02 GÜNCELLEME 01.10.2024 16:18 GÜNCEL
Narin Güran cinayetiyle ilgili Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması!
Narin Güran cinayetiyle ilgili Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması!

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayetine yönelik soruşturma hakkında önemli bilgiler verdi. Yılmaz Tunç "Sürecin sonuna geldik. Soruşturma gizli ilerliyor. İddianame hazırlandığında kamuoyu da bilgilendirilmiş olacak" açıklamasını yaptı.

İsrail'in Lübnan'a yönelik kara saldırısıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz Tunç, "Artık İsrail'e devlet demek zor. Maalesef savaşı giderek bölgeye yayıyor" dedi.

Bakan Tunç'un açıklamalarından satır başları şöyle;

NARİN GÜRAN CİNAYETİ

İfadeler alınıyor, otopsi raporları tekrar inceleniyor. Bu kapsamda DNA tespitleri ve kriminal inceleme sonuçları var araçlardan eşyalardan elde edilen bulgular var.

Sonradan tespit edilen kamera görüntüleri var. Bu görüntüleri ses ve görüntü bakımından TÜBİTAK'ta inceleniyor. Adli tıp ve ifade tutanakları ile etkin bir soruşturma yapılıyor.

Katillerin bulunmasıyla ilgili başsavcılığımız yoğun bir çalışma sergiliyor. Tabii soruşturma gizli. Narin'in katillerine mutlaka ulaşılacak. Elde edilen bulgular ve ifadeler tüm bunlar bir süreç gerektiriyor.

Bu süreç tamamlandığında ve iddianame hazırlandığında kamuoyu da bilgilendirilmiş olacak. Sürecin çok fazla uzayacağını düşünmüyorum. Soruşturma sürecinin sonuna geldik.

MÜNEVVET KARABULUT CİNAYETİ

Uzun süredir tartışıldı Cem Garipoğlu'nun intiharından sonra. Mağdur aile bunu gündemde tuttu tereddütlerin giderilmesi sonucu Garipoğlu Ailesi de dilekçe verdi. Bu kapsamda savcılığımız kabrin açılıp DNA incelemesinin yapılmasına karar verdi.

"İSRAİL'İN SOYKIRIMI TESCİLLENDİ"

İsrail'in soykırımı tescillendi. Ancak Adalet Divanı'nda alınan kararlar uygulanmıyor. Artık İsrail'e devlet demek zor. Maalesef savaşı giderek bölgeye yayıyorlar.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR