Otobüsçülerden çocuğa 'namaz' dayağı!

17 yaşındaki M.A.B., Merzifon'da verilen molada namaz kılmak istediği için otobüs şoförü ve muavin ile birlikte 2-3 kişi tarafından darp edildi. Çocuğun otogar polisine giderek şikayetçi olması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 22:28 GÜNCELLEME 02.10.2024 00:24 GÜNCEL
Otobüsçülerden çocuğa 'namaz' dayağı!
Otobüsçülerden çocuğa 'namaz' dayağı!
  • Haber7

19 Eylül günü Ankara'dan Samsun’a seyahat eden 17 yaşındaki M.A.B. isimli çocuk, Amasya’nın Merzifon ilçesinde verilen molada, akşam namazı kılmak için otobüs şoföründen izin istedi. Çocuğa tepki gösteren şoför ve muavin tarafından şiddete maruz kaldığını belirten çocuk, polis merkezine gidip şikayette bulundu.

"BU KADAR İNSAN SENİ Mİ BEKLEYECEK" DEYİP DARP ETTİ

M.A.B.'nin ifadesine göre, şehirlerarası otobüsle seyahat ederken Amasya'nın Merzifon ilçesinde verilen 5 dakikalık mola sırasında otobüs şoförü Mustafa K.'den akşam namazını kılmak için izin istedi. Şoförün "Bu kadar insan seni mi bekleyecek, namazını otobüste kıl." diyerek olumsuz cevap vermesi üzerine, M.A.B. otobüsten şoför tarafından engellenmek istendi. Şoförün kendisine vurmak için elini kaldırdığını kaydeden çocuk, kolunu tutarak engellemeye çalıştığını söyledi.

BOĞAZINI SIKIP YÜZÜNE YUMRUK ATTI

İfadesinde M.A.B., otobüsten indikten sonra şoförün kendisinin boğazını sıkıp yumruk attığını, perondaki birkaç kişi ve muavinin de olaya karışarak tekme ve tokatlarla saldırdığını, yere fırlatıldıktan sonra karın boşluğuna darbeler aldığını belirtti.

YOL BOYUNCA SİNKAFLI KÜFÜR

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle olayın sona erdi. Ancak yol boyunca şoför ve muavin tarafından sinkaflı küfür ve hakaretlere maruz kaldığını söyledi. 

VALİZİNİ İSTEDİ, BİR KEZ DAHA DARP EDİLDİ

Samsun’a vardıklarında valizini isteyen çocuk, şoför tarafından bir kez daha darp edildi. Bunun üzerine otobüsçülerin darp ettiği çocuk, otogar polisine giderek şikayetçi oldu.

BABADAN SERT TEPKİ

M.A.B.’nin babası Ercan B., oğluna yapılan bu saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken baba, saldırıya karışan çalışanlarla ilgili firmanın gereğini yapmasını istedi.

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 84 TÜMÜ
  • HAKAN'IN FİKRİ 2 saat önce Şikayet Et
    hangi firmaymıs onuda açıklayında ona göre bizde kullanacagımız firmaları bilelim
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Müslüman ülkesinde namaz kılmak için izin almak zorunda kalıyoruz Allah hidayet versin
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Sözde yüzde(95i) müslüman bir milletin şu yaptığı Ayıp ğevur lar yapmaz yazıklar olsun
    Cevapla
  • birbilen 2 saat önce Şikayet Et
    Rum mu ermeni mi bu kişiler acaba..?
    Cevapla
  • İsmail Demlik 2 saat önce Şikayet Et
    Otobüs şirketini yazın. Boyle Allah düşmanı ile yolculuk yapının yüzüne tükürmek gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR