Sinan Akçıl şaşkına çevirdi! Arabasını 10 yıl Yediemin'de unuttu...

Sinan Akçıl'ın aracını tam 10 yıl boyunca Yediemin Otoparkı'nda unuttuğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 09:51 GÜNCELLEME 02.10.2024 09:54 GÜNCEL
Sinan Akçıl şaşkına çevirdi! Arabasını 10 yıl Yediemin'de unuttu...
Sinan Akçıl şaşkına çevirdi! Arabasını 10 yıl Yediemin'de unuttu...

Sinan Akçıl, aracını tam 10 yıl boyunca Yediemin Otoparkı'nda unuttuğu için gündeme geldi. Akçıl, Kanal D Haber'e yaptığı açıklamada, "Kullanmadığım bir araçtı, şoför bağlatmış. O aracı unuttum. Ne yapayım yani?" şeklinde konuştu. Olayın ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada birçok kişi ona aracını vermesini önerdi.

Akçıl, aracın Balıkesir'den dönerken, trafik sigortası sorunu nedeniyle bağlandığını, sonrasında yurt dışına gidip döndüğünde ise durumu tamamen unuttuğunu belirtti. Olay, yüz binlerce liralık otopark ücretine ve icra davasına dönüştü. Aracını almak için otopark yönetimiyle 100 bin TL'ye anlaştığını söyleyen Akçıl, ödemeyi yaptıktan sonra aracını geri alacağını ifade etti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • burhan 2 saat önce Şikayet Et
    bu millet, iyi zengin ediyor bunları
    Cevapla
  • rivrivriv 2 saat önce Şikayet Et
    Ben bunu kınasam,benimde unutacağım bir aracım olur mu ?
    Cevapla
  • serra 5 saat önce Şikayet Et
    O kadar mal mülk içinde tabi unutur bolluk var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR