MİT'ten operasyon! FETÖ'cü hakim yakalandı

MİT ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün ortak operasyonunda FETÖ üyesi hakim Mustafa Karatay, Ankara’da saklandığı evde yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 09:58 GÜNCELLEME 02.10.2024 11:20 GÜNCEL
MİT'ten operasyon! FETÖ'cü hakim yakalandı
MİT'ten operasyon! FETÖ'cü hakim yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu FETÖ’cü hâkim Mustafa Karatay, Ankara’da saklandığı evde yakalandı.

YARGIDAKİ ELEMANLARINDAN BİRİ

Firari FETÖ’cü Mustafa Karatay, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin mimarlarındandı. FETÖ’nün yargıdaki en kilit operasyon elemanlarından biri olarak örgütte kilit rol oynuyordu. Örgüt ile bağlantısını saklandığı evden yürütmeye çalışıyordu.

MİT'TEN FİLM GİBİ OPERASYON

Milli İstihbarat Teşkilatı, FETÖ’nün önemli isimlerinden olan Mustafa KARATAY’ın yakın bir komşusunun ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan uzun takip sonucu ihbar edilen dairede, 8 yıldır kaçak olan ihraç hâkim KARATAY’ın yaşadığı kesin olarak tespit edildi.

DİJİTAL MALZEMELERİNE EL KONULDU

FETÖ’cü ihraç hâkim KARATAY’ın evinde yapılan arama sonucu örgüt üst yönetimi ile iletişim için kullandığı dizüstü bilgisayar, tablet, telefon ve diğer dijital malzemelere el konuldu. Firari hâkim Mustafa KARATAY’ın Signal uygulaması üzerinden örgüt ile iletişim kurduğu tespit edildi.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 83 TÜMÜ
  • sadık ülke 1 saat önce Şikayet Et
    bu gibi köpekleri hemen asınki diğer itlerde ibret alsınlar.lütfen fırsat vermeyiniz.
    Cevapla
  • Hakan 1 saat önce Şikayet Et
    Bir sürü insanım canını yakmıştır sıkın kafasına gitsin
    Cevapla
  • birisi 1 saat önce Şikayet Et
    hala köpeklik peşindeler pişman değiller.BUNLARI NİYE ASAMIYORSUNUZ?
    Cevapla
  • misafir 12 1 saat önce Şikayet Et
    Bunlar başarılı olsaydı ülke bölünmüş, İsrail ve ABD nin kölesi olmuştu.Allah bunları ıslah etsin yaptıkları ihanetin büyüklüğünün fatkında değiller.
    Cevapla
  • vatanperverver 1 saat önce Şikayet Et
    Herif elinizde iken aktif hakim ve savcı ları da tesbit edin de zulüm den kurtulalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR