Sahilde 20 yaşında erkek cesedi bulundu!

Antalya'nın Alanya ilçesinde sahilde bir erkek cesedi bulundu. Cansız bedenin kimliği tespit edildi ve otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Gence ait olan eşyalar incelemeye alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 11:06 GÜNCELLEME 02.10.2024 11:06 GÜNCEL
Sahilde 20 yaşında erkek cesedi bulundu!
Sahilde 20 yaşında erkek cesedi bulundu!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, sabah saatlerinde sahilde erkek cesedi bulundu.

Güvenlik güçlerinin ilk belirlemelerine göre, 20 yaşındaki Tuncay Kaplana ait olduğu tespit edilen ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

EŞYALARI İNCELEMEYE ALINDI

DHA'da yer alan habere göre ekipler gencin eşyalarını incelemek üzere delil poşetlerine koydu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR