Okul yolunda feci kaza: 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti!

Hatay'da servise binmek için karşıdan karşıya geçtiği esnada kamyonetin çarptığı 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 10:26 GÜNCELLEME 03.10.2024 13:06 GÜNCEL
Okul yolunda feci kaza: 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti!
Okul yolunda feci kaza: 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti!

Edinilen bilgiye göre, Hatay-Gaziantep karayolu Hassa ilçesi Ardıçlı Mahallesi mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hamza Garip (16) isimli lise öğrencisi, bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Okul yolunda servise binmek için karşıya geçeceği esnada araç çarpan gencin cenazesi, Söğütlü Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Gencin babası Mahmut Garip’in de 6 Şubat 2023 tarihindeki asrın felaketinde enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • vatansever32 3 saat önce Şikayet Et
    sanırım orası şehirler arası yol ve orada üst geçit olması gerekli. Rabbim ailesine sbırlar versin. dünya bizi acılara doyuruyor :(
    Cevapla
  • hhüseyin 4 saat önce Şikayet Et
    Ay canım ne kadar masum. Türkiye neden böyle? İnsan canı neden bu kadar ucuz? Annesini babasını kim teselli edecek şimdi? Rabbimiz sadrını genişletsin onların. amin
    Cevapla
  • Mehmet. 5 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Şehit babası ile cennette buluştursun. Annesine sabrı cemil versin. Biz de tanımadığımız halde üzüldük. Rabbim mükâfatını bol bol versin. Amin.
    Cevapla
  • Veli 7 saat önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet Eylesin RABBİM Mekanını Cenneti Aliyy Eylesin inşallah.Deprem Şehidi Babası Çok İyi İnsandı.İstanbul da Beraber Çalışmıştık.Hamza yı Hassa da Herkes Çok Severdi.Oglum Ömer in Okul Arkadaşıydı Hamza.Ömer Çok Agladı Çok Üzüldü.ALLAH ım Annesine Sabırlar Versin
    Cevapla
  • German 50 7 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin,Almanyada sürücü kursunda ögretilen,Otobüs duraginda çok dikkatli olun,niye ,Otobüs den inen ve Otobüs e yetiṣmek isteyen ler,
    Cevapla
  • BEŞİR 1 saat önce Şikayet Et
    Rabbim mekanlarını cennet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR