Erdoğan'dan Türk Devletleri Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümüne ilişkin mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Türk Devletleri Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü ve Türk Devletleri İş Birliği Günü'nü kutladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 15:11 GÜNCELLEME 03.10.2024 15:45 GÜNCEL
Erdoğan'dan Türk Devletleri Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümüne ilişkin mesaj
Erdoğan'dan Türk Devletleri Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümüne ilişkin mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajı şu şekilde;

"Küresel sınamalarla mücadelemizde en önemli gücümüz olan Türk Devletleri Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü ile Türk Devletleri İş Birliği Günü'nü tebrik ediyorum. Uluslararası sistemin yeni sinerji merkezi olan teşkilatımızı güçlendirmeyi sürdüreceğiz."

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • HIDIR BUDUR 6 saat önce Şikayet Et
    ABD'nin "Bir koy Üç al, ÇEKİÇ GÜÇ 36ıncı paralel ve Kürt bölgesi oluşumu" , ile "Suriye de Osmanlıyı canlandıracaksınız" elma şekeri sonrası gelinen nokta ve yenen kazıklar malum. Azerbaycan'da ve Türkiye de lütfen kimse bu sefer " İRAN'ı DİZ ÇÖKTÜRECEĞİZ, SİZ DE GÜNEY AZERBAYCANI ALIRSINIZ""TÜRK DÜNYASI SİZDEN PARA BİZDEN" elma şekerine lütfen kanmayalım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR