Türkiye Taekwondo Federasyonu başkanı Prof. Dr. Şahin, MHP lideri Bahçeli’yi ziyaret etti

Türkiye Taekwondo Federasyonu başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2024 16:18 GÜNCELLEME 07.10.2024 16:21 GÜNCEL
Türkiye Taekwondo Federasyonu başkanı Prof. Dr. Şahin, MHP lideri Bahçeli’yi ziyaret etti
Türkiye Taekwondo Federasyonu başkanı Prof. Dr. Şahin, MHP lideri Bahçeli’yi ziyaret etti

Devlet Bahçeli’nin MHP Genel Merkezindeki makamında gerçekleşen görüşmede Türkiye Taekwondo Federasyonu başkanı Şahin, Türk Taekwondosunun geçmişten bugüne Olimpiyatlarda, Paralimpik Oyunlarında, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında elde ettiği başarıları ve bugün geldiği noktayı Bahçeli’ye aktardı. Bahçeli’de başkan Şahin’i kazanılan madalyalar ve başarılardan dolayı takdir ve tebrik etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla TBMM Tören Salonunda verilen resepsiyonda da başkan Şahin ve Paris 2024 Paralimpik oyunlarında altın madalya kazanan Mahmut Bozteke ve gümüş madalya kazanan Fatih Çelik ile hatıra fotoğrafı çekilmiş ve madalya kazanan sporcuları ve Türkiye Taekwondo Federasyonunu Türkiye’yi Paris’te en iyi şekilde temsil ettiği için kutlamıştı. 

Türkiye Taekwondo Federasyonu, 2023 Dünya Taekwondo şampiyonasında gelen dünya şampiyonluğundan sonra Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında ve Paralimpik Oyunlarda da büyük başarılar kazanmıştı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu 7 Olimpiyat üst üste madalya kazanma başarısını gösterip Türkiye’ye Güreş ve Halterden sonra en çok madalya kazandıran spor branşı oldu. Paris 2024 Paralimpik oyunlarında da 1 altın 3 gümüş ve 1 bronz madalya olmak üzere toplam beş madalya ile en çok madalya kazanan ülke olma başarısı gösterilmişti.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR