Ünlü köfte zincirinde 'Domuz Eti' çıktı! Köftelerinde domuz eti çıkan köfteci neresi?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yaptığı denetimler sonucunda ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numeneler sonrasında domuz eti tespit edildi. Fakat bu ünlü köfte zincirinin adı mahkeme kararı sebebiyle açıklanmadığı söyleniyor. Peki, Köftelerinde domuz eti çıkan köfteci neresi?

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 15:24 GÜNCELLEME 08.10.2024 15:28 GÜNCEL
Ünlü köfte zincirinde 'Domuz Eti' çıktı! Köftelerinde domuz eti çıkan köfteci neresi?
Ünlü köfte zincirinde 'Domuz Eti' çıktı! Köftelerinde domuz eti çıkan köfteci neresi?

Son dönemde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan denetimler ile bazı firmaların etlerinden çıkan domuz eti, tek tırnaklı eti ve kanatlı eti sayıları şaşırttı. Türkiye'nin bazı köklü firmalarında da yaşanan bu skandal olayı sonrası akıllara, "Köftelerinde domuz eti çıkan köfteci neresi?" sorusu geldi. 

KÖFTELERİNDEN DOMUZ ETİ ÇIKAN KÖFTECİ NERESİ?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın tespit ettiği firmaları normalde internet sitesinden halka duyuruyordu. Fakat bu kez bu durum değişti. Ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numuneler neticesinde domuz eti tespit edildi.

Daha önceden açıklanan firmalar gibi bu zincir firmanın da adı açıklanacaktı lakin firma bakanlıktan önce davranarak mahkeme kararı alarak isminin açıklanmasını engellemiş oldu.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR