İçişleri'nden Discord operasyonu! Hepsi evinden alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Discord ve Telegram üzerinden suç unsuru içerikli paylaşımlar yapan 2 çocuğun gözaltına alındığını açıkladı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 09.10.2024 08:01 GÜNCELLEME 09.10.2024 09:25 GÜNCEL
İçişleri'nden Discord operasyonu! Hepsi evinden alındı
İçişleri'nden Discord operasyonu! Hepsi evinden alındı

Discord sosyal medya platformunda suç unsuru içerikli videoları düzenlediği tespit edilen B.T. adlı çocuk,

Telegram isimli sosyal medya platformunda bulunan “Hz Ebu Cehil” isimli grupta “Çocuk Müstehcenliği, Polise ve Şehitlere Hakaret, Dini Değerleri Aşağılayıcı” paylaşımlar yapan A.D.C. adında çocuk İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şubemiz ekiplerince muhafaza altına alınmıştır.

B.T. ve A.D.C.’nin ifadeleri psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacaktır.

Milli ve manevi değerlerimiz aşağılayan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, cinsel istismara neden olan siber zorbalıklar yapanlara göz açtırmayacağız.

Çocuklarımızı kötülüklerine ve sapkın düşüncelerine alet edenler, hangi deliğe saklanırlarsa saklansınlar, onları bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz.

YORUMLAR 75 TÜMÜ
  • La fontainne 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakanin krali..78 swnedir boyle bir ic işkeri bakanimiz gelmedi..yerli ve milli.. ulke sayesinde huzur ve sukun icinde.. Ayagina tas degmedin..
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne çocuğu bu davranışlara meyledenler çocuk olur mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle