Çekmeköy'deki sünnet düğününde 3 milyonluk takı takıldı

Çekmeköy'de Brukan aşireti üyesi Ozan Aytemiz'in 3 yaşındaki oğlunun sünnet düğününde davetliler 3 milyon lira değerinde takı taktı. Töreninin ardından 11 kişinin saydığı paralar valizle taşındı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2024 12:51 GÜNCELLEME 09.10.2024 13:04 GÜNCEL
 Çekmeköy'deki sünnet düğününde 3 milyonluk takı takıldı
Çekmeköy'deki sünnet düğününde 3 milyonluk takı takıldı

Brukan aşiretinin Karslı üyelerinden iş insanı Ozan Aytemiz, 3 yaşındaki oğlu Doğu Sait Aytemiz'e Çekmeköy Ömerli'de sünnet düğünü yaptı. Aşiret mensubu ve yakınlarının katıldığı törende bol bol halay çeken davetliler, düğün yemeğinin ardından takı törenine geçti. 3 milyon lira değerinde takı toplanan törende nakit paraları 11 kişilik kirve heyeti tek tek saydı. Valize doldurulan paralar aileye teslim edildi. Brukan aşiretine mensup ailenin çocuklarına yaptığı sünnet düğünü gece boyu çekilen halayların ardından havai fişek gösterisiyle son buldu. 

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • türkiye vatandaş 1 saat önce Şikayet Et
    bunlardan vergi alınmalı
    Cevapla
  • fatih 1 saat önce Şikayet Et
    kaçak sigara ve tütün. başka ne olacak. devlette sigaraya halen bu kadar vegi uygulasın. akıl yokki. düşür vergleri adam gibi 30 liralara çek sigarayı, bak bakalım milyarlarca kaçak sigara vergisi nasıl devlete gelecek. ufacık bir zeka .. yazık. millet kaçak alıyor gram vergi yok. ondan sonra bu pkk sempatiizanları hem belediyeleri alıyor hemde kısa yoldan zenginlik.
    Cevapla
  • Ziyaterçi 1 saat önce Şikayet Et
    Görgüsüzlük.......
    Cevapla
  • ALİ KARA 1 saat önce Şikayet Et
    SÜREKLİ HABER OLAN BU DÜĞÜNLERİN VE BU BARALARIN KAYNAĞINI DEVLET ARAŞTIRMALIDIR, PARAMI AKLANIYOR !! Acaba
    Cevapla
  • Anlayana 1 saat önce Şikayet Et
    Günaydın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR