MSB kahreden haberi duyurdu: Bir asker şehit oldu

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütleri tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanan P.Söz.Er. Sefer Alan'ın şehit olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2024 19:54 GÜNCELLEME 09.10.2024 21:17 GÜNCEL
MSB kahreden haberi duyurdu: Bir asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu: Bir asker şehit oldu

Son dakika şehit haberleri: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütleri tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan'ın şehit olduğunu duyurdu.

BİR ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

MSB'den yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz..." ifadelerine yer verildi.

MSB kahreden haberi duyurdu: Bir asker şehit oldu

ŞEHİDİN ACI HABERİ ELAZIĞ'DAKİ BABA EVİNE ULAŞTI

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan (23) şehit düştü.

Şehidin, Elazığ'da Güney Kent Mahallesi'nde ikamet eden ailesine acı haber sağlık ekipleri eşliğinde yetkililer tarafından verildi. Ailenin yaşadığı ev Türk bayrakları ile donatıldı.

Ekiplerin yanı sıra Vali Numan Hatipoğlu, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da şehit evine giderek, ailenin yanında oldu.

Öte yandan Sefer Alan'ın ailenin 5 çocuğundan en büyüğü ve bekar olduğu öğrenildi.

MSB kahreden haberi duyurdu: Bir asker şehit oldu

MSB kahreden haberi duyurdu: Bir asker şehit oldu

KAYNAK : Haber7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • İbrahim 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • abdurahman 1 saat önce Şikayet Et
    başımız sağolsun Allah şehadetini mebrur etsin Ailene sabırlarr versin kanın yerde kalmayacaktır Allahın izniyle. ne büyük şeref Allah'ım beni de şehadet şerbetiyle canımı al amin
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Ramazan ÖZTÜRK 2 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin mekânı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Milletin başı sağ olsun. Allah rahmet etsin ve makamını yüceltsin. Rabbim yakınlarına sabır ihsan etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR