Telefon ve internet faturaları ucuzlayacak mı? Faturalara düzenleme yapılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde GSM şirketleri, fahiş fiyatlarıyla gündeme gelmişti. AK Parti Grup Toplantısı öncesinde soruları yanıtlayan Bakan Uraloğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki faturalara düzenleme gelecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 10:50 GÜNCELLEME 10.10.2024 10:51 GÜNCEL
Telefon ve internet faturaları ucuzlayacak mı? Faturalara düzenleme yapılacak mı?
Telefon ve internet faturaları ucuzlayacak mı? Faturalara düzenleme yapılacak mı?

Son zamanlarda fahiş oranda artış gösteren telefon ve internet faturaları, vatandaşlar tarafından çok konuşulmuş ve bazı GSM şirketlerinden bu konuya ilişkin açıklama yapıldı. Peki telefon ve internet faturalarına düzenleme gelecek mi? Telefon ve internet faturaları düşecek mi? İşte merak edilenler...

TELEFON FATURALARINA DÜZENLEME GELECEK Mİ?

AK Parti Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu, GSM şirketlerinin uyguladığı zamlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'DÜZENLEYİCİ YETKİMİZ YOK'

"Tamamen serbest piyasa ve 1-2 yıllık aboneliklerin yenilenmesiyle ortaya çıkan bir durumdur. Burada bizim düzenleyici bir yetkimiz yok. Vatandaşlarımız belli bir kampanyada üye oldukları paketin bugün çok daha üzerinde bir paketle karşı karşıya kalabiliyorlar. Belli kampanyalar tekrar düzenlemeye başladılar. Buradaki düzenleme; enflasyon, TEFE-TÜFE'ye göre alınmış kararlardır diye tespitimiz var ama burada bir müdahalemiz söz konusu değil"

Hakan Erdi Uludağ Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Hakan Erdi Uludağ

Editör Hakkında

YORUMLAR 5
  • Misafir 34 1 saat önce Şikayet Et
    Devletimizden en kısa zamanda, telefon operatörlerine karşı bir düzenleme yapılmasını bekliyoruz, dünyanın en pahalı cep telefonu hatları bizde, maalesef her alanda bir tekelkeşme var, sanki AKP hükümetine karşı, kötü bir algı oluşturmak için yapılıyor.
    Cevapla
  • Ali 1 saat önce Şikayet Et
    Bunun bir üst sınıri olması gerekmiyor mu milleti soymak la eş değer devlet halkını bu soyguna karşı korumayacak mı zaten şirketler her yerde ayrıcalıklı unutmayın oyu şirketler değil halk veriyor
    Cevapla
  • Şahinbey 2 saat önce Şikayet Et
    Serbest piyasa diye hiçbir fiyata müdahale edilneyecek mi. O zaman 5.000 TL yapsınlar hat ücretini, nasıl olsa karışan yok. Devlet her ürün fiyatına alt sınır ve üst sınır getirmeli, böylece kalite ortaya çıkar ve enflasyon da frenlenir
    Cevapla
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    Hiçbir ahlaki, vicdani dayanağı yok.. Faturam 140 TL idi, çok yakın bir paketi 400 TL'den vermeye kalktılar. Serbest piyasanın bu kadar serbest bırakılması ne kadar doğru! Yaşasın NetGsm (En azından şimdilik)
    Cevapla
  • Archive 2 saat önce Şikayet Et
    ev interneti fiyatları sanki çok ucuz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR