Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un köftesinde domuz eti mi var?

Köfteci Yusuf kapatılacak mı, Köfteci Yusuf'un köftesinde domuz eti mi var? soruları son zamanlar gündeme geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı Köfteci Yusuf'un Muayene ve Analiz Raporlarını yayınladı. Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan bu olaylardan sonra haber alınamıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 11:11 GÜNCELLEME 10.10.2024 11:49 GÜNCEL
Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un köftesinde domuz eti mi var?
Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un köftesinde domuz eti mi var?

Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden birisi olan Köfteci Yusuf'un köfte ve dönerlerinde domuz eti çıktığı netlik kazandı. Bu durum sonrası Köfteci Yusuf'un geleceği merak ediliyor. Peki, Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un köftesinde domuz eti mi var?

KÖFTECİ YUSUF KAPATILACAK MI?

Köfteci Yusuf kapatılacak mı sorusu gündeme geldi.  Tarım ve Orman Bakanlığı, Köfteci Yusuf'un Muayene ve Analiz Raporu'nu yayınlaması ardından Köfteci Yusuf'un geleceğinin ne olacağı gündeme geldi.

27 Şubat tarihinde alınan numune örneğinde domuz etine rastlanıldı.

Köfteci Yusuf'un kapatılıp kapatılmayacağına dair henüz resmi açıklama yok. Fakat ünlü restoran zincirinin sahibi Yusuf Akkaş'tan haber alınamaması dikkat çekti.

Ayrıca restoranın menüsündeki bazı ürünlerinde sağlık için cidi sorunlar tespit edildi.

KÖFTECİ YUSUF'UN KÖFTESİNDE DOMUZ ETİ Mİ VAR?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın muayene ve analizi doğrultusunda, 27 Şubat ve 7 Mart tarihlerinde alınana dana eti döneri ve tüketime hazır pişmiş köftede domuz eti tespit edildi.

YUSUF AKKAŞ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

Köfteci Yusuf'un tek sahibi Yusuf Akkaş, Bursa'nın İznik ilçesinde 1996 yılında köfte satışı yaparak bu işe başladı. Özellikle uzun yola çıkan ya da seyahat edenler için bir durak haline gelen bu köfteci dükkânı, kısa sürede büyük bir müşteri kitlesine ulaşmayı başardı. Akkaş, markalaşmak için hızla büyüyerek Türkiye genelinde birçok şube açtı. Uygun fiyatlarl ilekaliteli et ürünleri sunmayı hedefleyen Yusuf Akkaş, bugün devasa bir marka haline gelen Köfteci Yusuf’un tek sahibidir.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Bilocan 2 saat önce Şikayet Et
    Olay doğru ise bu adamın TİCARİ HAYATI BİTİRİLMELİDİR.....Taviz tavizi doğurur...Yüzde 98 Müslüman bir ülkedeyiz , af yok....Mademki domuz eti satmak istiyor , ecnebiye aıttır diye yazmalıydı...
    Cevapla
  • Ncp 2 saat önce Şikayet Et
    Aselsan cep telefonu, Cola Turka, Panda dondurma gibi markaların başlarına örülen çorapları hatırladıkça Köfteci Yusuf'a da aynı çoraplar örülmeye çalışılıyor diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • zamaneci 2 saat önce Şikayet Et
    ismi degişir devam eder.
    Cevapla
  • memo can 2 saat önce Şikayet Et
    uygun fiyat elbet domuz eti ucuzdur! Allaha nasil hesab verecek onu düsünsün. fasik mi yok Türkiyede para icin anasini satan cok
    Cevapla
  • bide burdan bak 2 saat önce Şikayet Et
    açıklama yapmak için yedi aydır neden beklendi acaba,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR