İş insanı Arif Develi son yolculuğuna uğurlandı

Develi restoranlarının kurucusu iş insanı Arif Develi'nin (80) cenazesi, İstanbul Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 23:33 GÜNCELLEME 11.10.2024 02:22 GÜNCEL
İş insanı Arif Develi son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Arif Develi son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün vefat eden iş insanı Arif Develi için İstanbul Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri Develi Restoran Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi kabul etti.

Törene Ankara Valisi Vasip Şahin, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, AK Parti Erzurum milletvekili Selami Altınok, Sanatçı Orhan Gencebay ve çok sayıda kişi katıldı.

Merhum Arif Develi'nin cenazesi, törenin ardından Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildi.

 

 

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR