Hatay'da 11 köpek ölü bulundu

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir mandalina bahçesinde 11 köpek ölü bulundu. Belediye Başkanı Bahadır Amaç, köpeklerle ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldığını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 08:17 GÜNCELLEME 11.10.2024 08:17 GÜNCEL
Hatay'da 11 köpek ölü bulundu
Hatay'da 11 köpek ölü bulundu

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Yeşilköy Mahallesi İnönü Caddesi'nde bir mandalina bahçesinden kötü kokular gelmesi üzerine vatandaşlar belediye ve jandarmaya başvurdu. Ekiplerin çevrede yaptığı araştırmada 11 köpek ölü bulundu.

Belediye Başkanı Bahadır Amaç, yazılı açıklamasında, köpeklerle ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldığını belirtti. Amaç, "İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü de numune alarak zehirlenme nedenlerini araştırmaya başlamıştır. Belediyemizin veteriner sağlık ekipleri, çevredeki diğer hasta hayvanları inceleyerek konuyu yakından takip etmektedir. Ekiplerimiz ayrıca etrafta başka zehirli gıda arayışına da devam etmektedir. Bu elim olayda kasıtlı olarak canlılara zarar verilmişse, sorumluların cezalandırılması için gerekli adımları atacağımızı belirtmek isteriz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • fakir 5 saat önce Şikayet Et
    CHP'li belediyeler toplamayacağını ilan ettiler. Halk gerekeni yapsın, kendini ve çocukları korusun.
    Cevapla
  • lazoli 5 saat önce Şikayet Et
    bir de soruşturma mı açtınız? devletin tasarruf yapın dediği dönem, hastaya yaşlıya harcanacak paraları ite köpeğe harcamayın. benim hakkım helal değildir köpek için vermiyoruz biz vergimizi.
    Cevapla
  • kamil 6 saat önce Şikayet Et
    kim suclu. toplamayan belediye mi zarar gören vatandaş mı
    Cevapla
  • Misafir 6 saat önce Şikayet Et
    olması gereken olmuş
    Cevapla
  • FaTiH 6 saat önce Şikayet Et
    devletin yapması gerekenleri vatandaşın yapmaya başlaması ülke için çok tehlikeli bir eşiktir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR