İstanbul'da kuyumcu soygunu: 2 kilo altın çaldılar!

İstanbul Silivri'de maskeli 4 kişi, girdikleri kuyumcuda 2 kilo altını çalarak kaçtı. Soyguncuların yakalanması için çalışma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 11:04 GÜNCELLEME 11.10.2024 11:10 GÜNCEL
İstanbul'da kuyumcu soygunu: 2 kilo altın çaldılar!
İstanbul'da kuyumcu soygunu: 2 kilo altın çaldılar!

Silivri'de Başkomutan Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuya saat 04.30 sıralarında maskeli dört kişi araçla gelip kepeğini açarak girdi.

Soyguncular 50 saniye de içeride bulunan yaklaşık 2 kilo altını alıp kaçtı.

Alarmı duyup iş yerine gelen kuyumcu altınların çalındığını görüp durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparak soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vanlı ahmet 1 saat önce Şikayet Et
    üzüldüm inşallah bulunur hırsızlar ama , 50 Saniyede 2 kg altın çalmak için altınların dışarıda olması lazım umarım öyle birşey değildir yoksa büyük bir ihmal var demektir,
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR