Rusya Devlet Başkanı Putin, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile görüştü
Son dakika haberi... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta görüştü.
GİRİŞ 11.10.2024 15:16
GÜNCELLEME 11.10.2024 16:25
GÜNCEL
SON DAKİKA HABERİ: Kremlin Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Putin, katıldığı "Uluslararası Zaman ve Uygarlık İlişkisi-Modern Dünya ve Kalkınmanın Temeli Forumu"nda Kurtulmuş ile ayak üstü sohbet etti.
Putin, Kurtulmuş'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kazan'da 22-24 Ekim'de düzenlenecek BRICS Zirvesi'ne beklediğini ve burada Erdoğan ile ikili görüşme yapmayı planladığını belirtti.
KAYNAK : AA
YORUMLAR 6
TÜMÜ
-
HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet EtCRİSTOF COLOM'DAN YENİ TÜRKİYE'YE ; 1492'de "hep BATI İSTİKAMETİNDE " giden Kristof COLOMB Amerika kıtasını keşfettikten sonra DOĞUYA gelmiştir. 531 sene sonra "Hep BATI İSTİKAMETİNDEKİ" Türkiye " Batıdaki ülkelerin bir yandan "DOSTUZ" derken; "saman altından su yürütmelerini ve Türkiye hasmane tutumlarını" hissetmekten bıkmıştır.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Yasin 2 yıl önce Şikayet EtAkçaabat mıBeğen