Polise bıçaklı saldırı düzenlemişti! Polisleri tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı

İstiklal Caddesi’nde bir polis memuruna bıçaklı saldırı düzenleyen kişinin, olaydan kısa süre önce çektiği ve polisleri alenen tehdit ettiği video ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2024 14:08 GÜNCELLEME 12.10.2024 14:09 GÜNCEL
Polise bıçaklı saldırı düzenlemişti! Polisleri tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı
Polise bıçaklı saldırı düzenlemişti! Polisleri tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı

  HABER7

İstanbul'da günde milyonlarca insanın geçtiği İstiklal Caddesi’nde kan donduran bir olay meydana geldi. Cadde üzerinde duran polis memuruna arkasından sessizce yaklaşan bir kişi, elindeki bıçağı polisin ensesine sapladı. Yaralanan polis memuru, ambulansla hastaneye kaldırılırken şizofreni hastası olduğu iddia edilen saldırgan olay yerinden hızla kaçtı. 

POLİSLERİ TEHDİT ETTİĞİ VİDEO ORTAYA ÇIKTI

Saldırı sonrası şüpheli O.I'nın daha önce çektiği bir videoda polisleri alenen tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. Videoda şüpheli, kendisinin Nurtepe'de polis ekipleri tarafından durdurularak kimlik kontrolü yapıldığını belirterek polislere tehditler yağdırdı. Kendisine kimlik kontrolü yapan memurları 'düelloya' çağıran O.I, polis memurlarının çantasında bulunan bıçak ve balisini ise almadığını söyledi. 

KISA SÜRE SONRA YAKALANDI

Öte yandan Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri de kaçan şüpheli O.I'yı, Kasımpaşa'daki bir parkta yakaladı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şüphelinin çok sayıda suç kaydının olduğu ifade edildi.

Emniyetin açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalarda, kimlik bilgileri tespit edilen O.I. isimli şüpheli Kasımpaşa'da gözaltına alınmıştır. Şahsın yapılan sorgulamasında uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan suç kaydı olduğu tespit edilmiş, ayrıca yapılan kontrolde şahsın psikolojik tedavi gördüğü anlaşılmıştır. Yaralı polisimizin kaldırıldığı hastanede tedavisi devam etmekte, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Ne yanı psikolojisi bozuk diye herkesi öldürsün ona birsey olmasın öylemi yazıklar olsun bizim adalet sistemine
    Cevapla
  • luzumsuz 2 saat önce Şikayet Et
    ya abi siz nasil bir devletsiniz nasil bir kanunlariniz var la idami getirin artik da idam idam idam
    Cevapla
  • T.C vatandaşı 2 saat önce Şikayet Et
    Kesinlikle dışarı salinmamalidir tedavi yapılıyorsa uzun yıllar sürmeli hatta bastona düşene kadar çünkü bunun hayatı bu , belli bir çevreden ayrilmamali.
    Cevapla
  • Xyz 2 saat önce Şikayet Et
    Dilan polat ile ilgili bir haber vardı. Tutukluyken odasını değiştirmesini istemiş. Sebeb iki kişilik odada bu erken uyuyormuş oda arkadaşı gece yarısına kadar televizyon izliyormuş. Düşünün 5 yıldızlı otel olmuş ceza evleri. Hiç bir caydırıcılığı yok. Yan gel yat. Bu adamlar ikinci kez ceza evine girerken titremeli. Ama gülerek giriyorlar. Kışı otelde geçirir yazın çıkar artık.
    Cevapla
  • Tanrıverdi 2 saat önce Şikayet Et
    polislere hiç mi mukavemet etmedi mi acaba...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR