Dünürünü sokak ortasında tabancayla öldürdü

Adana'nın Seyhan ilçesinde Nazmi Ç. (51), boşanma aşamasındaki kızının kayınpederi Abdulkadir T.'yi (47) sokak ortasında tabancayla başından vurarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 09:07 GÜNCELLEME 13.10.2024 09:07 GÜNCEL
Dünürünü sokak ortasında tabancayla öldürdü
Dünürünü sokak ortasında tabancayla öldürdü

Olay, akşam saatlerinde Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Nazmi Ç., boşanma aşamasındaki kızının kayınpederi Abdulkadir T. ile karşılaştı. İkili arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Nazmi Ç., üzerindeki tabanca ile Abdulkadir T.'ye ateş etti. Başından vurulan Abdulkadir T. kanlar içerisinde yığılırken, dünürü ise olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Abdulkadir T.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Nazmi Ç.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR