Ünlü oyuncu Ufuk Özkan Başkan Erdoğan'ın sözlerine destek verdi: Çok acayip şeyler oluyor

Geçtiğimiz yıl geçirdiği karaciğer yetmezliği nedeniyle zor günler geçiren Ufuk Özkan açıklamalarda bulundu. Özkan, Başkan Erdoğan'ın 'İsrail'in asıl hedefi Türkiye' sözlerine destek verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 10:30 GÜNCELLEME 14.10.2024 10:45 GÜNCEL
Ünlü oyuncu Ufuk Özkan Başkan Erdoğan'ın sözlerine destek verdi: Çok acayip şeyler oluyor
Ünlü oyuncu Ufuk Özkan Başkan Erdoğan'ın sözlerine destek verdi: Çok acayip şeyler oluyor

Geçtiğimiz yıl geçirdiği karaciğer yetmezliği nedeniyle zor günler geçiren Ufuk Özkan, GÜNAYDIN'a konuştu.

NAFAKA İSYANI

"Kendimi iyi hissediyorum ama ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım" diyen Özkan, iki yıl önce boşandığı eşine ödemek zorunda olduğu 114 bin TL'lik nafakayla ilgili de "Ben tiyatro yapıyorum, ayda bu kadar para kazanmıyorum ki, bu yüzden nafaka düşürme davası açtım" dedi.



Sağlık durumunuz nasıl?

Geçen sene temmuzda hastaneye yattım. Sağlık Bakanlığımız yakından ilgilendi. 18 günlük tedavimden sonra da sağlığıma kavuşmuş şekilde hastaneden çıktım. Tedavi süreci sonrası iki film ve bir dizide rol aldım. Ancak şunu söylemek isterim, uzun saatler çalışmak bünyemi çok yordu. Bu yüzden artık sadece tiyatro yapacağım. Sağlığım için böyle bir karar aldım.

SADECE DEVLETE DEĞİL AİLELERE DE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Sosyal medyanın gençlerimiz üzerindeki olumsuz etkisi de çok konuşuluyor. Siz bir baba olarak neler söylemek istersiniz?

Cumhurbaşkanımızın "Gençlerimizin sosyal medyanın dehlizinde yitip gitmesine seyirci kalamayız" sözlerine ben de destek veriyorum. Ergenlerimizi özellikle... Kanın deli gibi aktığı bir dönemdeler. Benim de 17 yaşında evladım var. Gençlerin sıkıcı bir hayat yaşadıklarına inanmıyorum. Bilgisayarları da var cep telefonları da.



Aslında bu durumu da doğru bulmuyorum. Şimdi görüyoruz bazı platformlarda neler döndüğünü. Gençlerin sürekli yanında olup, onları kontrol de edemezsin. Benim oğlum bilinçli bir çocuk, iyi yetiştirmeye çalışıyorum. Sadece devlete sorumluluk yükleyemeyiz, ailelere de sorumluluk düşüyor. Aileler de başı boş bırakılmamalı, nereye gidiyor, kimlerle görüşüyor dikkat edilmeli. Eskiden aileler büyüktü, hep birlikte yaşanıyordu.

İSRAİL'İN HEDEFİ TÜRKİYE

İsrail, Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarını sürdürüyor. Siz bir sanatçı olarak neler söylemek istersiniz?

Açıkçası çok endişeliyim. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi İsrail'in asıl hedefi Türkiye. İsrail'in gözünün Türkiye'de olduğu açık. Bölgede de çok acayip şeyler oluyor. İsrail'in bölgede yaşattıkları korkunç. İsrail'in asıl amacı kutsal topraklar. Biz de İsrail'in hedefine giriyoruz. Ülkemizi Allah korusun.


 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Fevzi 4 saat önce Şikayet Et
    Düzgün sanatçısın vesselam
    Cevapla
  • yistif - Rize 4 saat önce Şikayet Et
    Buyursunlar gelsinler bakalım kim kimin hedefine giriyor az daha yaklaştılar mı? Elhamdülillah bizler inanmışız ve öyle elimizden kolay kurtulamazlar.
    Cevapla
  • Abbas 4 saat önce Şikayet Et
    Gerçek sanatcisin ufuk Özkan abim ..önce Allah im sana sağlık sıhhat versin sana.ins .en kısa sürede o güzel dizilerini tekrar izleriz..kalk gidelim teekrar çekin........İsrail'in gerçek hedefini anlamayan ............... insanlar var.. Allah devletimizi korusun....
    Cevapla
  • misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin.
    Cevapla
  • Güven 4 saat önce Şikayet Et
    Aklin yolu bir , su an ve sonrasinda ülkemize yönelik en büyük tehlikeyi ,riski ve tehditi yasiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR