Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika açıklaması: Çok önemli verilere ulaşıldı!

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasına ilişkin, "Soruşturma titizlikle sürüyor... Daraltılmış baz çakışmasıyla çok önemli verilere ulaşıldı. " dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 12:54 GÜNCELLEME 14.10.2024 13:51 GÜNCEL
Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika açıklaması: Çok önemli verilere ulaşıldı!
Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika açıklaması: Çok önemli verilere ulaşıldı!

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

"ÇOK ÖNEMLİ VERİLERE ULAŞILDI"

Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin sorulan soru üzerine konuşan Bakan Tunç, "Geriye dönük HTS kayıtları incelendi. Daraltılmış baz çakışmasıyla çok önemli verilere ulaşıldı. Teknik çalışmaların son aşamasına gelindi." ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili konuşan Bakan Tunç açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Soruşturma titiz bir şekilde devam ediyor. Şu anda tutuklular var. Adli kontrollü şüpheliler var. Tespit edilen kamera görüntüleri oldu. TÜBİTAK'ta değerlendirmesi yapıldı. Yaklaşık 250'ye yakın kişinin ifadesi alındı. Geriye dönük HTS kayıtları incelendi.

Daraltılmış baz çakışmasıyla çok önemli verilere ulaşıldı. Teknik çalışmaların son aşamasına gelindi. İddianame hazırlığı süreci başladı. İddianame ortaya çıktığında Narin'in katillerinin kim olduğunu görecekler.

KAYNAK : HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • okuyucu 4 saat önce Şikayet Et
    Hep ayni hiç bir ilerleme yok
    Cevapla
  • Fener hastası 4 saat önce Şikayet Et
    Kaç haftadır aynı terane. Ben söyleyeyim suç Nevzatin üstüne kalacak. Yazın bir kenara.
    Cevapla
  • Mert 4 saat önce Şikayet Et
    Aslında bizde adalet sisteminde şu da var,verirsin cezayı kişi suçsuz olduğunu ispat etsin.Sen suçlu olduğunu delilendirmene gerek yok.Lakin kamuya düştü olay ondan olmuyor herhalde.
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    inşaallah üstü kapanmaz
    Cevapla
  • elı 5 saat önce Şikayet Et
    eee?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR