İlkokulda taciz iddiası! Şüpheli serbest bırakıldı, veliler okula koştu

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir ilkokulda 8 yaşındaki adlı kız çocuğuna kurumda yeni işe başlayan 18 yaşındaki temizlik görevlisinin cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 15:59 GÜNCELLEME 14.10.2024 16:10 GÜNCEL
İlkokulda taciz iddiası! Şüpheli serbest bırakıldı, veliler okula koştu
İlkokulda taciz iddiası! Şüpheli serbest bırakıldı, veliler okula koştu

Olay, 10 Ekim'de, Mansuroğlu Mahallesi'ndeki ilkokulda meydana geldi.

İddiaya göre, okulun temizlik görevlisi D.T., 3'üncü sınıf öğrencisi E.Ş.'ye sözlü ve fiziksel olarak cinsel tacizde bulundu.

D.T.'nin E.Ş.'ye sosyal medya hesabını vermek istediği, hediyeler alacağını ve para vereceğini söyleyip, yanağından öptüğü öne sürüldü.

Öğrencinin durumu öğretmenine anlatması üzerine konu polise bildirildi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, D.T.'yi önceki gün gözaltına aldı.

Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüpheli D.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayı öğrenip okulun önünde toplanan veliler, tepki gösterdi.

E.Ş.'nin yakını Yasemin Çetin, "Yaklaşık 1 hafta önce okula bir temizlik işçisi alınıyor. Kızımızın yanına gidip iletişim kurmuş. Kendisi ile arkadaş olmak istediğini söylemiş." diyerek şüphelinin kız çocuğuna fiziksel temasta bulunduğunu söyledi.  

Çetin, şüphelinin serbest bırakılmasına tepki göstererek, "Bu kişinin tutuklanmasını ve yargı sürecinin bir an önce başlatılmasını istiyoruz." dedi.

KAYNAK : DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR