Dolmuşun kapısı aniden açılınca yere düştü! Şoför kaçtı

İstanbul Avcılar’da seyir halindeki dolmuşun kapısı aniden açıldı, bir yolcu düşerek kafasından yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, şoför olay yerinden kaçtı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 21:24 GÜNCELLEME 15.10.2024 10:04 GÜNCEL
Dolmuşun kapısı aniden açılınca yere düştü! Şoför kaçtı
Dolmuşun kapısı aniden açılınca yere düştü! Şoför kaçtı

Avcılar Üniversite Mahallesi’nde, iddiaya göre, seyir halinde olan dolmuş kapısı aniden açıldı. Açılan kapıdan adam yere düşerek kafasından yaralandı. Yerde kanlar içinde yatan yaşlı adamın imdadına ilk olarak yolcular koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı adamı hastaneye kaldırdı.

ŞOFÖR KAÇTI

Dolmuş şoförü de polis ekiplerinin gelmesini beklemeden olay yerinden kaçarken, dolmuş kapısının bozuk olduğu iddia edildi. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Denetim yok 6 gün önce Şikayet Et
    Muhtemelen uyuşturucu etkisinde
    Cevapla
  • qwe 6 gün önce Şikayet Et
    yetkililerin umursamadığı alanlardan biri de dolmuşlar. kime ne faydası var tartışılır.
    Cevapla
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    bunlar alkol kullanmaz bozai yada esrar kullanır
    Cevapla
  • sezai 6 gün önce Şikayet Et
    bunları kaldırıp ufak sarı halk otobüsüne çevireceksin sadece duraklarda duracak restaurantlarda nasıl 3-6 ayda bir muayene var bunlarada psikolojik test şartı getireceksin yılda bir belgesi olmayanı yola çıkarmıyacaksın
    Cevapla
  • Shin 1 hafta önce Şikayet Et
    Belkide alkolluydu belki aranmasi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR