Sarıyer'de düğünde 'tabutlu' şaka

Sarıyer'deki bir düğüne katılan damadın arkadaşları, takı törenine içerisine cansız manken koydukları tabutla geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 10:55 GÜNCELLEME 15.10.2024 10:55 GÜNCEL
Sarıyer'de düğünde 'tabutlu' şaka
Sarıyer'de düğünde 'tabutlu' şaka

Sarıyer, Ayazağa Mahallesi'nde 12 Ekim Cumartesi günü evlenen Deniz ve Görkem çiftinin düğününde damadın arkadaşları ilginç bir şaka planladı. Çiftin nikahı kıyıldıktan sonra takı törenine geçildiği sırada damadın arkadaşları, tabutla düğün salonuna girdi.

DAMADA TABUTLU DÜĞÜN HEDİYESİ

Önde damadın 'acı kaybımız' yazılı fotoğrafı, arkasında ise tabutla çiftin yanına gelen grup, alkış eşliğinde tabutu indirdi. Damadın fotoğrafının yapıştırıldığı cansız mankeni tabuttan çıkartan arkadaşları, düğün hediyesi olarak mankeni damadın yanına yerleştirdi.

'ÇAMAŞIR, BULAŞIK YIKAMAYI NASİP EYLEME'

Ardından mikrofon eline alan damadın arkadaşı, “Görkem kardeşimize çamaşır, bulaşık yıkamayı nasip eyleme, ev işlerinden uzak tut yarabbi. Allah mutlu mesut etsin" diyerek dua etti. İlginç anlar davetlilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    çok yazık
    Cevapla
  • Diyarbakır 6 saat önce Şikayet Et
    ölümü şakaya alın ne zaman öldüyseniz sizin taziyenizde de rahmetliler ölümü alaya alıyordu diyecekler. ölümle mizah olmaz.
    Cevapla
  • mehmet 6 saat önce Şikayet Et
    Bunlarda akıl gitmiş.Ölüme şaka yapılmaz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR