Kimse ne yaptığını anlamadı: ATM'lere taş ve çöp kovasıyla saldırı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde taş ve çöp kovasıyla 4 bankanın otomatik para çekme makinesine saldıran M.Ç. gözaltına alındı. Şüphelinin psikolojik sorunları olduğu kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2024 15:54 GÜNCELLEME 16.10.2024 16:46 GÜNCEL
Kimse ne yaptığını anlamadı: ATM'lere taş ve çöp kovasıyla saldırı!
Kimse ne yaptığını anlamadı: ATM'lere taş ve çöp kovasıyla saldırı!

Dün M.Ç., Oba Mahallesi'ndeki bir banka şubesinin dışında bulunan ATM'ye taşla zarar verdi.

Ardından skutere binerek Güllerpınarı Mahallesi'ne geçen M.Ç., yan yana 3 ATM'ye eline geçirdiği büyük metal çöp kovasıyla vurdu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sevk edilen polis ekipleri, skuterle kaçan M.Ç.'yi yakalayıp, gözaltına aldı.

M.Ç., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAMERALARA YANSIDI

Psikolojik sorunları olduğu tespit edilen M.Ç.'nin sulh ceza hakimliği tarafından, Adana Doktor Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'ne gönderilmesine karar verildi. ATM'lere saldırı anları ise çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde şüphelinin ATM'lere taş ve çöp kovasıyla saldırdığı, ardından skuterine binip uzaklaştığı görüldü. Diğer yandan M.Ç.'nin zarar verdiği 4 ATM'nin ekranlarının kırıldığı ve ilgili bankalar tarafından tamir edildiği öğrenildi.

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Omerpascha 1 saat önce Şikayet Et
    Önceden böyle vakalarda bu kişiler akıl hastanesine yatırılıyor ve ömür boyu orada kalıyordu..Yine aynı sistemin gelmesi elzem
    Cevapla
  • Ali Veli 1 saat önce Şikayet Et
    Ülkede Allah a emanet yaşıyoruz. Her an her şey başımıza gelebilir. Terör örgütü israil de bile halk daha korunaklıdır.
    Cevapla
  • Cafer 2 saat önce Şikayet Et
    4 gün hastanede yatıp psikolojisi bozuk tedavi gördüm diye çevriye 'ye verdiği zarardan ceza almadan kurtuluyor ve bunlar hukuktaki boşluğu kullanıyorlar.
    Cevapla
  • Hakan Günver 4 saat önce Şikayet Et
    Herkes psikolojinin arkasına saklanıyor, yok öyle yağma. Psikolojin bozuksa git hastanede tedaviye yat. Yeter artık bunlara en ağır cezalar verilmeli
    Cevapla
  • Hakan 4 saat önce Şikayet Et
    Psikolojik sorunlular yuvalarından mı çıkıyor, kış uykusundan mı uyanıyorlar, yine ne dolaplar dönüyor, kundaktaki bebeği balkondan atan, polis bıçaklayan, genç kız kafası kesen ve sair ve sair.! Nedir bu ? Nasıl bir tevafuk?*!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR