Okulda korku dolu anlar: Öğretmen müdüre silah çekti! Öğrenciler tahliye edildi

Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Okulun bahçesinde silahı ateş alan öğretmenin gözaltına alındığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2024 17:04 GÜNCELLEME 16.10.2024 17:14 GÜNCEL
Okulda korku dolu anlar: Öğretmen müdüre silah çekti! Öğrenciler tahliye edildi
Okulda korku dolu anlar: Öğretmen müdüre silah çekti! Öğrenciler tahliye edildi

Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen ile müdür arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından öğretmen okul müdürüne silah çekti. 

SİLAH SESLERİ

Olay, saat 14.30 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Mahallesi'nde bulunan Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okulda görev yapan 34 yaşındaki öğretmen Serdar A., iddiaya göre okul müdürü ile sözlü tartışmaya başladı.

Tartışma sonrası Serdar A., silahını okul müdürüne doğrulttu. Silahın tutukluk yapması üzerine Serdar A., okulun bahçesine çıktı. Burada silahı ile uğraştığı esnada silah ateş aldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Öğrenciler ve öğretmenler arasında kısa süreli panik yaşandı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, okula gelerek öğretmeni gözaltına alarak emniyete götürdü.
Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olayla ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; okul müdürüne saldıran şahsın öğretmen olduğunu teyit ederek;  

16.10.2024 tarihi saat 14:30 sıralarında Beşiktaş İlçesinde bulunan bir lisede meydana gelen silahla ateş etme olayı ile ilgili olarak; "Bir süredir mobbinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir." dedi. 

Açıklamada şunlar kaydedildi;

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince derhal olay yerine intikal edilmiştir.
Yapılan kontrolde; S.A.(34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak ele geçirilmiştir.
Araştırmalarda; şahsın aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobbinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır.
Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur."

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Ahmet 1 saat önce Şikayet Et
    Melek liseleri tamamen başı boş.Öğretmenleri zaten bomboş.Öğretmen boş olunca öğrencileri ne olacak ki?
    Cevapla
  • benden söylemesi 1 saat önce Şikayet Et
    meb bakanı bu olayı basite almamalı dikkate almalı. okullarda liyakatsiz torpilli müdürler ve yardımcıları egoları yüzünden öğretmenlere mobbing uyguluyor. kafayı taktıkları öğretmenlere ders programları ve branş dışı dersler yükleyerek bunu yapıyorlar...sonunda da bu olaylar meydana geliyor daha da gelecek...
    Cevapla
  • Anti darbeci 1 saat önce Şikayet Et
    Sendikalar açıklama yapsın eylem yapsın hatta öğretmen e şiddet var diye komik olur demi...ikisinide atsınlar meslekten..
    Cevapla
  • dexrexiltimex 1 saat önce Şikayet Et
    Mobbinge hayır. Mobbingcileri işten atın. İşten atılmayı en çok onlar hak ediyor.
    Cevapla
  • Erhan 1 saat önce Şikayet Et
    Bir öğretmen böyle davranamaz,durum ve gidişat iyi değil maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR