Ünlü müzisyen Waters'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür: 2040 yılında da hatırlanacak

Dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd'un kurucularından İngiliz müzisyen ve besteci George Roger Waters, Başkan Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 09:51 GÜNCELLEME 17.10.2024 11:22 GÜNCEL
Ünlü müzisyen Waters'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür: 2040 yılında da hatırlanacak
Ünlü müzisyen Waters'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür: 2040 yılında da hatırlanacak

Dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd'un kurucularından İngiliz müzisyen ve besteci George Roger Waters, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından İsrail'in Filistin'e saldırılarının birinci yılına ilişkin paylaşılan video münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk halkına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Waters'a teşekkür etmişti.

Bunun üzeire Waters, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayır efendim, asıl biz size ve Türk halkına Filistin'deki kardeşlerimizin soykırımına karşı batıda tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz. Yaptığınız film zekice, halden anlayan, güzel ve gerçek. 2040 yılında da hatırlanacak. Teşekkürler Türkiye." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının İsrail'in Filistin'e saldırılarının birinci yılına ilişkin paylaşımında, İsrail'in Filistin topraklarındaki soykırımı ile Türkiye'nin buna karşı duruşunun anlatıldığı videoya yer verilmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • kim yung un 27 dakika önce Şikayet Et
    bizimkiler vur patlasin cal oynasin
    Cevapla
  • devlet 42 dakika önce Şikayet Et
    bizimkilere kapak olur mu acaba ?
    Cevapla
  • vatandaş 1 saat önce Şikayet Et
    bizimkilerden iyi
    Cevapla
  • Kasım 3 saat önce Şikayet Et
    Tebrik ederim. Benim adamımdan bunu beklerdim zaten. 45 senedir dinlerim, yaptığı müzik sesi de zaten İnsan ! olana bir şeyler hissettiriyor.
    Cevapla
  • misafir 3 saat önce Şikayet Et
    helal olsun içimizdeki hainlere sor memnun değiller vatanı satacak kadar sadistler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR